Menu Menu

ROERMOND
Steegstraat 18

€ 260.000,- k.k.

Beschrijving

TE KOOP: MONUMENTALE KANTOORVILLA GELEGEN BINNEN DE SINGELS VAN ROERMOND.

Gelet op de huidige indeling en voorzieningen lenen de panden zich evenzeer voor een gecombineerde praktijk of kantoor met wonen of voor een uiterst ruime en riante woonbestemming.

KADASTRALE AANDUIDING:
Gemeente; Roermond, sectie D (gedeeltelijk), nummer 4546, groot ca 46 m².

LIGGING:
Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Door de eeuwen heen was Roermond Hanzestad, hoofdstad van het Overkwartier van Gelre en nu nog bisschopsstad van Limburg. De stad heeft een beschermd stadsgezicht en is rijk aan monumenten.

BEREIKBAARHEID:
Het is gesitueerd in (hartje) centrum van Roermond en is tevens via de lokale en regionale wegen goed bereikbaar. Het centraal trein- en busstation is op ca. 500 meter afstand gelegen.

OBJECT:
Het betreft een statige monumentale villa gebouwd rond 1893 onder architectuur van Emmanel Corbey (leerling van Pierre Cuypers).
Momenteel wordt het pand gebruikt als kantoor en heeft de bestemmingen wonen en kantoren. Daarnaast is volgens het bestemmingsplan maatschappelijke doeleinden en praktijkruimte op de onderhavige locatie toegestaan. Daarnaast beschikt het pand over een dakterras gelegen op het zuiden.

INDELING:
Het pand heeft op de begane grond de entree met het trappenhuis. De eerste verdieping bestaat uit een hal, twee ruime (kantoor)kamers, toilet en opbergkast. Op de tweede verdieping zijn twee ruime kamers en een kleinere kamer gesitueerd. Via een vaste trap is de zolder te bereiken

OPPERVLAKTEN (GEEN NEN-METING):
Totaal ca. 130 m2 g.b.o.
Totaal overige inpandige ruimte: ca. 20 m²

PARKEREN:
Openbaar betaald parkeren kan direct voor de deur en op het Wilhelminaplein zijn genoeg openbare betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
-Gemeentelijk monument;
-Achterzijde, grotendeels voorzien van isolerend glas;
-glas in lood ramen;
-Dakterras (ca. 9 m2)
-Fantastisch uitzicht achterzijde naar het stadspark;
-Veel originele details.

VRAAGPRIJS:
€ 260.000,- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten