Bel ons
Menu Menu

kies voor een
vertrouwde
partner.

Vraagstukken over uw bedrijfshuisvesting?

U bent ondernemer en binnen uw organisatie speelt een huisvestingsvraagstuk. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, complexe vragen ten aanzien van zakelijke huisvesting, waardebepalingen en werkplekbepalingen, wij kunnen u daarin ondersteunen. 

Winkelruimtes, groot zakelijke complexen, bedrijfshallen, kantoren en alle mogelijke panden die bedrijfsmatig ingezet kunnen worden behoren tot de portefeuille van onze bedrijfsmakelaar en dus ook tot uw mogelijkheden om onze dienstverlening in te schakelen. 

Bedrijfsmakelaar op maat

Omdat wij weten dat huisvesting zakelijk gezien complex is. En omdat wij de jarenlange ervaring hebben om uw wensen en ambities op dit gebied om te zetten in concrete acties. En daarmee de complexiteit voor u eenvoudig maken.

Uiteraard op maat. Huisvesting, ook zakelijk gezien, moet passen. En onze bedrijfsmakelaar zorgt dat het bij u past.

We zijn als bedrijfsmakelaar werkzaam in de regio Midden-Limburg, van Roermond tot Echt en Venlo en de tussenliggende gebieden reikend tot de landsgrenzen. 

NVM Bedrijfsmakelaar

We zijn gevestigd in Roermond en Echt en daarmee zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen in deze regio.

Als professionele bedrijfsmakelaars zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en daarmee voor u de garantie dat u advies krijgt van mensen die verstand van zaken hebben. 

Wilt u graag over uw wensen en ideeën ten aanzien van uw bedrijfshuisvesting praten met onze bedrijfsmakelaar? Wij denken graag met u mee over aan- of verkoop, verhuur of huur, beleggen, waardebepalingen of consultancy. 


Bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst bij vastgoedactiviteiten zoals:

  • Aan- en verkoop van zakelijk onroerend goed
  • Plannen voor zakelijke (her)huisvesting
  • Huur en verhuur van zakelijk onroerend goed
  • Waardebepaling van zakelijk onroerend goed voor uiteenlopende doeleinden
  • Optreden als consultant bij (her)huisvestingsvraagstukken

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten