Bel ons
Menu Menu

Financieel advies bij relatie-beëindiging

Relatiebeëindiging en je hypotheek

Hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan? Dan komt er buiten het emotionele stuk heel veel op jullie af. Woon je samen met je partner? Dan moeten jullie bij een scheiding of relatie beëindiging veel zaken regelen rondom jullie huis en hypotheek. Hebben jullie een koopwoning? Dan blijft één van jullie in het huis wonen met de bijbehorende hypotheeklasten of moet het huis verkocht worden als dat niet haalbaar blijkt.

Veel mensen weten niet dat er vaak veel meer mogelijk is met de woning als je uit elkaar gaat. Wist je bijvoorbeeld dat als je de woning wilt overnemen, je vaak veel meer kunt lenen dan je normaal kunt lenen bij een hypotheekverstrekker? Meer dan de uitkomst van een online ‘Uw maximale hypotheek’ tool en vaak ook meer dan een hypotheekmedewerker van jouw bank je kan vertellen. Vaak spreken wij stellen die niet weten wat er allemaal mogelijk is met de hypotheek. Het is essentieel dat je je goed laat voorlichten over de mogelijkheden.

Afspraak maken

Een passende oplossing

Wat jullie woonsituatie ook is, wij helpen om voor beide partners een passende woonoplossing te vinden. Naast een mediator die wij voor jullie kunnen inschakelen kijken wij ook inhoudelijk naar de situatie. Samen helpen wij jullie met de beste oplossing bij jullie scheiding. In ons team hebben wij een gecertificeerd echtscheidingsadviseur met al vele jaren ervaring.

Heb je zorgen over de krappe woningmarkt en hoe het verder moet tijdens en na jullie scheiding? Jack Frenken Financieel Advies heeft vaste samenwerkingen met banken en zit onder één dak met het grootste makelaarskantoor van Midden Limburg om zelfs in deze krappe woningmarkt een woonoplossing voor jullie te vinden.

Daarom financieel advies
bij Jack Frenken

  • Wij helpen je met het leggen van alle contacten
  • Oriëntatie/mediation is belangrijk, wij helpen jou daarmee
  • Een gecertificeerd echtscheidingsadviseur in huis
  • Veel mogelijkheden met je hypotheek
  • De huidige rente meenemen?
  • We adviseren indien gewenst beide partijen
  • Mogelijkheden voor het verzekeren van alimentatie

Opzoek naar een
passende oplossing?
maak hieronder
een afspraak

Afspraak maken

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten