Bel ons
Menu Menu

Financieel advies op maat voor
verduurzamen

Zie stappenplan

Verduurzaamhypotheek afsluiten? Check je mogelijkheden

Wil je graag je eigen huis uitbreiden met een extra kamer of een grotere leefruimte? Of witje jouw wooncomfort verbeteren door bijvoorbeeld je woning goed te Isoleren of het renoveren van bijvoorbeeld je badkamer? Het verbouwen ven je huls helpt je jouw doel te bereiken. Kun je of wil je dit niet volledig met eigen geld betalen dan ken een lening de oplossing bieden. Welke mogelijkheden je hebt hangt af van je inkomen en eventuele overwaarde van je huis. Wil je weten hoeveel je kunt lenen voor het verbouwen van je woning?.

Afspraak maken

Jouw woning verduurzamen

Indien je een lening afsluit voor het verduurzamen van Je woning dan kan dit vaak onder gunstige voorwaarden. Wil je weten hoe dit zit? Oe financieel adviseurs van Jack Frenken zijn op dit gebied gespecialiseerd en kunnen je hier alles over vertellen.

Wil jij je woning verduurzamen. maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Met behulp van VerbeterJehuis van Milieu Centraal ontdek je welke energiemaatregelen nodig zijn om jouw woning zo optimaal mogelijk te verduurzamen. Daarnaast krijg je een inschatting van de te maken kosten en in welke mate je voordeel geniet. Zo zie je direct hoe jij jouw investering weer terugverdient.

De waarde van jouw woning verhogen

Door een verbouwing kan de waarde van je woning stijgen. Maar vergis je niet. Een verbouwing van bijvoorbeeld €10.000,- betekent niet altijd dat de waarde van de woning met €10.000.- stijgt. Een waardestijging van de woning hangt af van wat je in je huis verbouwt. Zorgt de verbouwing voor meer wooncomfort, een groter woonoppervlakte of verbetert het de staat van jouw woning? Wij kunnen jou vertellen wat je beoogde verbouwing zal doen met de waarde van je woning.

Daarom financieel advies bij Jack Frenken

  • Een lagere energierekening
  • Waardestijging van de woning
  • Diverse mogelijkheden voor financiering (Bijv. Het energie bespaar budget)
  • De juiste route naar subsidies
  • Ook voor (startende) ondernemers (zie tegel ondernemer)
Zie stappenplan

Jack Frenken
financieel Advies
De kracht
van Frenken

Afspraak maken

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten