Bel ons
Menu Menu

uw maximale
hypotheek

Uw Maximale hypotheek

Als je de woningmarkt gaat verkennen dan wil je precies weten waar je aan toe bent. Daarom maken wij geen hypotheekberekeningen aan de hand van standaard rekentools, maar op basis van de actuele rentes en gebaseerd op jouw persoonlijke situatie.

Standaard rekentools geven je een snelle indicatie. Deze berekening houdt echter geen rekening met jouw situatie en gaat uit van een standaard rekenrente. Er wordt vaak gedacht dat de laagste rente de meeste mogelijkheden biedt, maar wist je dat je bij een berekening met een hogere rente vaak een hoger bedrag kunt lenen?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk hypotheekgesprek. De kosten voor dit eerste gesprek zijn voor onze rekening.

Afspraak maken

Wat kun je van dit gesprek verwachten?

De financieel adviseur zal eerst met jou je situatie, plannen, wensen en behoeften bespreken. Daarna zal aan de hand van jouw inkomensgegevens bekeken worden hoeveel je kunt lenen. Vervolgens wordt bij verschillende aanbieders, inclusief je eigen bank, bekeken waar je het beste aanbod krijgt.

Wil je goed voorbereid de huizenmarkt verkennen?

Plan dan nu een afspraak.

Voor een gratis
intake maak een
afspraak met
onze financieel
adviseurs

Afspraak maken

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten