Menu Menu

ROERMOND
Kapellerhof 114

€ 175.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk "Kapel in 't Zand" ligt deze te renoveren/ moderniseren eengezinswoning met vrij uitzicht aan de achterzijde bij een speelweide en de "uiterwaarde". In de directe nabijheid bevindt zich zowel het prachtige Roerdal als ook de fraaie binnenstad van Roermond, met vele historische gebouwen, een diversiteit aan gezellige pleinen en uitgebreide promenades met een compleet winkelaanbod. Tevens zijn op circa 5 minuten alle uitvalswegen rondom Roermond bereikbaar.

Deze geschakelde woning met tuin, berging en een vrije achterom is gebouwd in 1980. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing. Verder is de woning is gelegen op een perceel van 121 m², een woonoppervlakte van ca. 105 m2 en de inhoud bedraagt circa 357 m3.

Begane grond: Hal met meterkast, trap naar 1e verdieping en toiletruimte met fonteintje. Doorzonwoonkamer met veel lichtinval, prettig tuincontact en een ideale provisieruimte. De eenvoudige, gedateerde keuken is gelegen aan de straatzijde en is voorzien van een bruine keukenopstand.

1e verdieping: De overloop geeft toegang tot drie keurige slaapkamers en de badkamer. De, ietwat gedateerde, badkamer is ruim van opzet en is voorzien van een ligbad met douchevoorziening, vaste wastafel, witgoedaansluitingen en radiator. Op de overloop bevindt zich tevens een kast.

2e verdieping: Via een vaste trap is de ruime 2e verdieping met dakkapel te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich tevens de opstelplaats van de vernieuwde cv-ketel (HR-combi) en de unit voor de mechanische ventilatie.

De keurige tuin, op het westen gelegen, is goed verzorgd. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van de tuin een stenen berging en is de tuin middels vrije achterom bereikbaar. Voor de woning is een carport met parkeerplaats gelegen.

Inhoud: ca. 357 m3
Woonoppervlakte: ca. 105 m2
Perceeloppervlakte: 121 m2.
Bouwjaar: ca. 1980
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten