Menu Menu

Beschrijving

Deze gezinswoning heeft een bijzondere historie. In de jaren dertig was dit de sigarenfabriek van Neer. Inmiddels heeft het object de functie van woonhuis gekregen. Dit woonhuis is na 2013 gerenoveerd en gemoderniseerd dus instapklaar. Bijzonder aan dit object zijn de ligging, het grote perceel met diepe tuin en de riante (hobby)kelder.

De indeling is als volgt:

Souterrain: het souterrain is verdeeld in 3 compartimenten. Waar vroeger de sigaren gerold werden, kun je nu een hobby uitoefenen. Voor de liefhebber is krachtstroom aanwezig. Aan bergruimte is er beneden geen gebrek. In de tweede bergruimte is een kastenwand gemaakt. Witgoedaansluitingen zijn aanwezig in een aparte ruimte. De kelder heeft zelfs een directe toegang naar buiten.

Begane grond: Je komt al meteen prettig binnen in de woning. De hal is ruim en licht. Hier is de meterkast aanwezig en de trapopgang naar de verdieping. Ook de toiletruimte, die uiteraard geheel vernieuwd is, is bereikbaar vanuit de hal. De woonkamer en keuken staan in open verbinding met elkaar. Twee dubbele tuindeuren zorgen voor het direct contact met het terras en de tuin. De keukenopstelling is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een hoekopstelling en een apparatenkast aan de andere wand. De opstelling heeft een groot fornuis met oven, een magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Praktisch is de extra ruimte van de trapkast. De woning heeft op de begane grond het comfort van zowel vloerverwarming, als radiatoren. Maar ook met de houtkachel kan de begane grond verwarmd worden.

De woning heeft een perceel van 625 m2 met een achtertuin van ruim 58 meter diep. Ongeveer halverwege de tuin kun je heerlijk relaxen in de hout gestookte Hot Tub. De achterom is gegarandeerd middels een notarieel recht van overpad ten gunste van Steeg 48. Direct achter de woning is een groot terras aanwezig. Iets lager ligt de tuin met eveneens een terras met grote overkapping. Daarachter, maar nog voor de Hot Tub, is een extra tuinberging gerealiseerd.

1e Verdieping: de verdieping is ook compleet vernieuwd. De indeling met 3 drie slaapkamers en een grote badkamer biedt een gezin veel gebruiksgemak. De slaapkamers zijn met respectievelijk 12 m2, 16 m2 en 11,5 m2 ruim te noemen. De badkamer biedt het eigentijds comfort van een douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

2e verdieping: via de vlizotrap op de overloop bereik je de zolder. Hier is nog wat extra bergruimte beschikbaar.

Bijzonderheden:

· C.v ketel Nefit Trendline 2013 eigendom
· Schilderwerk uitgevoerd in 2019
· Elektrische bedrading in 2013 volledig vernieuwd


Inhoud: ca. 695 m³
Woonoppervlakte: 135 m² (excl. 56 m2 kelder)
Perceeloppervlakte: 625 m2
Bouwjaar: 1926

Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs: € 295.000,-- k.k.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten