Menu Menu

MARIA HOOP
Diergaarderstraat Zuid 23 *

€ 150.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Bouwkavel

Aan de Diergaarderstraat Zuid te Maria Hoop bieden wij u de unieke mogelijkheid aan om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren!

Kenmerken
Het perceel heeft een grootte van 2.095m² en beschikt over een frontbreedte van ca. 14 meter. Diepte is 150 meter.

Bouwplan
Er is een bouwplan met vergunning beschikbaar. Dit bouwplan met vergunning kan door verkoper worden verstrekt aan de koper, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Uiteraard staat het de koper vrij om hier geen gebruik van te maken en een eigen ontwerp te realiseren en daarvoor uiteraard ook een eigen vergunning aan te vragen.

Ligging
De kern Maria Hoop behoort tot de gemeente Echt-Susteren en vanwege de centrale ligging vormt de gemeente een ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan de Maasplassen en steden als Maastricht, Aken en Luik. Op 8 kilometer ten zuiden van de gemeente treft u het Limburgse Heuvelland aan. Op 10 kilometer ten noorden vindt u het uitgebreide natuurgebied Nationaal Park de Meinweg. Op 3 kilometer treft u het aantrekkelijke watersportgebied de Maasplassen aan. Historische steden als Roermond en Sittard zijn met de auto snel te bereiken. Het Belgische Maaseik ligt op een steenworp afstand.

Het nabijgelegen Echt, bereikbaar in ongeveer 5 minuten, voorziet in een ruim voorzieningenpakket met diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij de N271, A2 en de A73.

Perceelsoppervlakte : 2.095m²
Aanvaarding : per direct
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten