Menu Menu

MARIA HOOP
Diergaarderstraat Zuid 23 *

€ 150.000,- k.k.

Beschrijving

Bouwkavel

Aan de Diergaarderstraat Zuid te Maria Hoop bieden wij u de unieke mogelijkheid aan om naar eigen inzicht en individuele woonwensen uw droomhuis te realiseren!

Kenmerken
Het perceel heeft een grootte van 2.095m² en beschikt over een frontbreedte van ca. 14 meter. Diepte is 150 meter.

Tuin
De woning zal geheel vrijstaand gelegen zijn op een riant perceel van 2.095m² met een blijvend vrij uitzicht aan de achterzijde over de weilanden.

Ligging
De kern Maria Hoop behoort tot de gemeente Echt-Susteren en vanwege de centrale ligging vormt de gemeente een ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan de Maasplassen en steden als Maastricht, Aken en Luik. Op 8 kilometer ten zuiden van de gemeente treft u het Limburgse Heuvelland aan. Op 10 kilometer ten noorden vindt u het uitgebreide natuurgebied Nationaal Park de Meinweg. Op 3 kilometer treft u het aantrekkelijke watersportgebied de Maasplassen aan. Historische steden als Roermond en Sittard zijn met de auto snel te bereiken. Het Belgische Maaseik ligt op een steenworp afstand.

Het nabijgelegen Echt, bereikbaar in ongeveer 5 minuten, voorziet in een ruim voorzieningenpakket met diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij de N271, A2 en de A73.

Bouwvergunning én Bouwtitel
De bouwkavel beschikt reeds over een bouwtitel met bijbehorende bouwvergunning.
Zie hiervoor ook onze presentatie op Funda met koopsom € 399.000,-- k.k.

Perceelsoppervlakte : 2.095m²

Aanvaarding : per direct
Koopsom : € 150.000,-- k.k.
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten