Menu Menu

NEER
Schoolhofje 6

€ 199.500,- k.k.

Beschrijving

In het hartje van Neer ligt deze levensloopbestendige gezinswoning in het complex van de voormalige Heilig Hart school uit de jaren dertig. In dit schoolgebouw zijn in 2004 8 charmante woningen gerealiseerd waarbij de fraaie stijl van de jaren 30 is gerespecteerd. Deze woning met 3 grote slaapkamers, berging, ruim terras en eigen parkeerplaats ligt op loopafstand van de winkelvoorzieningen.

De woning is rustig gelegen aan een hofje waar enkel bestemmingsverkeer komt. Er zijn aan dit hofje voldoende openbare parkeerplaatsen gesitueerd. De woning heeft een eigen toegang. Verder heeft het complex een centrale toegang waar o.a. de individuele bergingen gelegen zijn.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree, hal met meterkast (voorzien van Hager groepenkast). Verzorgde toiletruimte, deels betegeld en voorzien van hangend toilet en fonteintje. Woonkamer met open keuken samen 32 m2 groot. De hoge plafonds en de grote openslaande tuindeuren bepalen de prettige ruimtelijke beleving van de woonkamer en keuken. De vloer is afgewerkt met een fraaie laminaat. De open keuken is ingericht met een nette hoekopstelling. Deze is voorzien van een koelkast, afzuigkap, gaskookplaat, magnetron en vaatwasser. Aan de woonkamer grenst de eerste slaapkamer van 12 m2. Ook hier geven de hoge plafonds een extra ruimtelijk gevoel. De vloer is eveneens afgewerkt met laminaat. Naast de slaapkamer en tevens bereikbaar via de hal is de badkamer. Deze heeft een inloopdouche en een wastafel. Hier is tevens de wasmachine aansluiting.

1e verdieping: op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een technische ruimte. U zult verrast zijn door de hoeveelheid ruimte. Slaapkamer 1 is ca. 11,60 m2. Slaapkamer 2 is maar liefst 24,8 m2. In de technische ruimte is de c.v.-ketel opgesteld en de WTW-installatie.


Bijzonderheden:

· Eigendom is vastgelegd in een appartementsrecht
· Woning voorzien van vloer-, spouw- en dakisolatie.
· Ruim terras gelegen op het zuiden
· Woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas
· Geschikt voor senioren en gezinnen
· Woning met eigen parkeerplaats

Inhoud: ca. 359 m³
Woonoppervlakte: ca. 103 m²
Bouwjaar: 2004

Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten