Bel ons
Menu Menu

Actualiteiten

OolderVeste Poort nieuwbouw

Inschrijven kan vanaf 25 januari 2022

Wonen in OolderVeste Poort

Het nieuwste nieuwbouwproject op Oolderveste in Herten bij Roermond heet OolderVeste Poort. 

Wonen in Herten in de charme van het dorp op korte afstand van de bruisende binnenstad van Roermond. 

OolderVeste Poort bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. Je kunt gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage. En binnen, daar is het net zo ruim. Met circa 140 m2 woonoppervlakte en minstens 3 slaapkamers én een grote zolder kun je alle kanten op. Of je nu een stel bent met behoefte aan een thuiswerkplek of een groot gezin vormt, OolderVeste Poort biedt een fijn thuis. De verkoop start naar verwachting medio 2022.

Zie je jezelf hier wel wonen? Dan is het belangrijk dat je je nu inschrijft als belangstellende. 

Ik schrijf me nu in

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project. Dit kun je onderaan deze pagina doen.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Ik meld me aan

 

Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten