Bel ons
Menu Menu

Energiezuinig, duurzaam, onderhoudsarm en comfortabel
wonen in Linnerpark?

Energiezuinig, duurzaam, onderhoudsarm en comfortabel wonen in Linnerpark?

De bouw van deze 12 woningen in Linne start in november 2023 en wordt verwacht te worden opgeleverd in het vierde kwartaal van 2024.

Diverse type woningen (ca. 107 - 132 m2) met een uniek ontwerp; voor starters, gezinnen en tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een levensloopbestendige optie. Landelijk en rustig gelegen aan de rand van Linne, nabij Roermond en Echt en uitvalswegen zoals de A73 en A2 binnen enkele autominuten.

Variant gezinswoning

De gezinswoning is voorzien van heerlijk grote leefruimtes zoals een woonkamer van ca. 43 m2 en leefkeuken van ca. 17 m2. Wilt u liever een open of een gesloten keuken? Beide opties zijn mogelijk. De keuken en woonkamer grenzen aan de ruime patiotuin waardoor er een prettige beleving ontstaat. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte.

Levensloopbestendige variant

Deze woning beschikt over een compleet woonprogramma op de begane grond. Een grote woonkamer met open leefkeuken, ruime slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Zowel de woonkamer, keuken en slaapkamer grenzen aan de royale patiotuin. De 1e verdieping is vrij indeelbaar, met als optie de mogelijkheid tot het realiseren van 2 extra slaap- en/of hobbykamers en een 2e badkamer.

Starterswoning

De starterswoningen hebben een leuke indeling met woonkamer en open keuken op de begane grond. Tevens een praktische inpandige en externe berging. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en aparte toiletruimte. Alle woningen beschikken over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Linnerpark

Aan de rand van Linne, op de voormalige sportvelden en het gebied tussen de Akkerweg en de Rijksweg, is de veelzijdige nieuwbouwwijk “Linnerpark" ontstaan. Het plan omvat vrije sector bouwkavels, geschakelde woningen, ruime halfvrijstaande en vrijstaande woningen, patiowoningen en riante semibungalows – alle met royale tuin. Linnerpark heeft alles in zich om uit te groeien tot een geliefde woonomgeving: bijzondere comfortabele duurzame woningen van hoge kwaliteit, duurzaam en onderhoudsarm. Jong en oud, starters en settelers, zien in “Linnerpark” hun woondroom in vervulling gaan. Met de tal van opties, uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten kunt u uw woning en smaak op één lijn brengen.

Linne

Linne is gelegen aan de rivier de Maas in Midden Limburg. Kenmerkend voor het gebied zijn de Maasplassen. Door uitgebreide grind- en zandwinning zijn deze grote waterplassen ontstaan. Tegenwoordig wordt het meer dan 3.000 ha grote gebied gebruikt voor waterrecreatie. Het is een waar eldorado voor watersporters, vissers en natuurliefhebbers. Met de A73 en de A2 onder handbereik is Linne zeer snel en eenvoudig bereikbaar. Door gebruik te maken van deze snelwegen zijn de steden Eindhoven, Maastricht en Venlo allen binnen 30 minuten bereikbaar. Maar door de centrale ligging van Linne zijn ook Duitsland en België snel en eenvoudig te bereiken. In 5 minuten bent u met de auto of het openbaar vervoer (of 15 minuten met de fiets) in Roermond. Hier treft u het NS station waar u met de intercity van de NS een snelle noord zuid verbinding aantreft.

Zo is Linne de ideale woonplaats voor forensen die na het werk willen genieten van de rust en veiligheid. Het gebied Midden-Limburg biedt u cultuur, natuur, shopping en uitgaan. In het geval van Linne vooral de ligging dichtbij de stad Roermond. Deze stad heeft alles te bieden wat de consument wenst. Een prachtige historische binnenstad en uitgebreide shopping mogelijkheden. De ligging naast natuurgebied Linnerweerd en het nationaal park de Meinweg zorgt ervoor dat u aan natuur niets ontbreekt. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

 

Klik hier voor ons huidige aanbod ›

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten