Menu Menu

Actualiteiten

De makelaarsdiensten van Jack Frenken in Roermond en Echt

Bij een verhuizing komt op zowel emotioneel als organisatorisch gebied veel kijken. Om ervoor te zorgen dat het hele proces van de verkoop van uw pand tot het aankopen van een nieuwe woning soepel verloopt, schakelt u dan ook het liefst een vakkundige makelaar in. Voor makelaarsdiensten in Roermond en Echt kiest u daarom Jack Frenken. Wij helpen u bij het kopen of verkopen van uw huis of bedrijfspand, en kunnen zowel particulier als zakelijk onroerend goed voor u taxeren. Hier leest u meer over ons dienstenpakket.

Huis kopen

Verhuizen kan ontzettend stressvol zijn, maar met de hulp van Jack Frenken vindt u op een effiënte manier uw nieuwe thuis. Hierbij staat ons netwerk van makelaars door het hele land ter uw beschikking. Wij helpen u met het vinden en bezichtigen van woningen, de onderhandeling over de aankoopprijs, de afhandeling van de koopovereenkomst en natuurlijk de overdracht.

Huis verkopen

Wenst u uw huis in de regio Roermond of Echt te verkopen? De makelaars van Jack Frenken zorgen ervoor dat uw woning snel voor de beste prijs verkocht wordt. Op basis van onderlinge afspraken zullen wij uw huis adverteren, actief potentiële kopers zoeken en alle onderhandelingen voeren. Wij staan daarbij bekend om onze dynamische en actieve aanpak.

Bedrijfshuisvesting

Geschikte huisvesting is niet alleen essentieel voor particulieren, maar ook voor bedrijven! Jack Frenken staat u bij als u een nieuw pand zoekt voor uw onderneming in de omgeving van Roermond of Echt. Onze diensten beginnen bij het adviseren over en plannen van uw zakelijke huisvesting, en eindigen pas als u met succes de aankoop van uw nieuwe pand voltooid hebt. Ook bij de verkoop, huur en verhuur van zakelijk onroerend goed zijn wij u graag van dienst.
 

Taxatie van onroerend goed

Wilt u weten hoeveel uw huis of bedrijfspand waard is voordat u het te koop aanbiedt? Onze ervaren en gediplomeerde makelaars-taxateurs voorzien u snel van een objectieve en deskundige taxatie. Daarbij wordt natuurlijk rekening gehouden met bouwkundige en onderhoudstechnische aspecten, maar ook met zaken als de ligging, bereikbaarheid en verkoopbaarheid van het pand.


Wilt u een woning of bedrijfspand in de omgeving van Roermond of Echt kopen, verkopen of laten taxeren? Neem vrijblijvend contact op met Jack Frenken Makelaars en Adviseurs voor meer informatie.

 

Beeldmerk Jack Frenken

Alles voor huis en hypotheek
...in een keer geregeld!

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten