Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Welkom in deze gezinswoning aan de St. Martinusweg 45 te Vlodrop, gelegen in een serene woonwijk en klaar om jouw nieuwe thuis te worden.

Bij binnenkomst omarmt de woning je met een gevoel van ruimte. De royale woonkamer heet je warm welkom, terwijl de grote ramen aan de achterzijde overvloedig daglicht binnenlaten en directe toegang bieden tot de tuin. Op de eerste verdieping wachten drie slaapkamers en een badkamer op je, terwijl de zolder, bereikbaar via een vlizotrap, ruimte biedt voor berging, de cv-ruimte en de wasfaciliteiten.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Betreed de woning via de hal aan de voorzijde, compleet met meterkast, toiletruimte, trapkast en de trap naar de eerste verdieping. De doorzonwoonkamer, doordrenkt met prachtig licht, staat in direct contact met de tuin dankzij de grote raampartij aan de achterzijde. De dichte keuken aan de tuinzijde is voorzien van een strakke keukenopstelling met inbouwapparatuur, inclusief het verwerkte witgoed.

Eerste verdieping:
De trap leidt naar een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers, badkamer en de muurkast. De badkamer is uitgerust met een ruime douche en een groot wandmeubel met wasbak.

Tweede verdieping:
Een vlizotrap brengt je naar de royale zolderverdieping, die dienst doet als bergruimte en tevens de cv-installatie herbergt.

Tuin:
De omheinde tuin op het zuiden biedt een harmonieuze mix van zon en privacy. Onderhoudsvriendelijk aangelegd met een vrije achterom. Achterin de tuin bevindt zich een ruime garage van 21m2 met een riante carport, geschikt voor meerdere auto's.

Belangrijke details:
- Bouwjaar: 1971
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR (++) glas
- Energielabel: C met lage maandelijkse kosten
- Lage stookkosten dankzij 13 zonnepanelen en 2 airco's die ook kunnen verwarmen

Omgeving:
Vlodrop, een gezellig kerkdorp met een bloeiend verenigingsleven en voorzieningen. De ruime, groene woonwijk biedt diverse speelvoorzieningen, en de basisschool ligt op loopafstand. Hier vind je een harmonieus evenwicht tussen rust en levendigheid.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten