Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Leuke gezinswoning met garage en vaste trap naar 2e verdieping. Deze geschakelde twee-onder-een-kap woning is functioneel ingedeeld en rustig gelegen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Sfeervolle entree/hal met meterkast en gastentoilet met fonteintje. Vanuit de hal is de woonkamer en aansluitend de keuken bereikbaar. De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer. De L-vormige woonkamer is licht dankzij de grote raampartijen. De open keuken is voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken gaat het naar de sfeervolle aangelegde achtertuin met een sfeervol terras, rijke begroeiïng en waterpartij. In het verlengde van de oprit, waar plek is om 2 auto's te parkeren ligt de garage.

1e Verdieping: vanuit de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een mooie vloer. De badkamer is verzorgd en ingericht met een douche, toilet en een vaste wastafel.

2e Verdieping: Een vaste trap brengt je comfortabel naar de 2e verdieping, hier is plek voor een aparte wasruimte en er kan eenvoudig een 4e slaapkamer worden gerealiseerd.

De woning is in basis netjes onderhouden, maar heeft enkele punten met achterstallig onderhoud en is qua afwerking gedateerd. Een mooi kans om de woning naar eigen wens te moderniseren.

Inhoud: 456 m3
Woonoppervlakte: 107 m²
Perceeloppervlakte: 217 m²
Bouwjaar: 1986
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten