Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Starters- appartement met leuke maatvoering (ca. 77 m2) in het centrum van Roermond, rustig gelegen aan de statige Swalmerstraat, dit alles op loopafstand van het NS-station en alle centrumvoorzieningen. Dit appartement uit 1992 is eenvoudig qua afwerking maar biedt de starter veel potentieel. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige complex "Swalmhof".

De globale indeling is als volgt:

Begane grond: Gezamenlijke entree met bellentableau, meterkasten, mogelijkheid om een fiets te stallen en trapopgang.

1e verdieping (2e woonlaag): entree/ hal, toiletruimte, ruime woonkamer met uitzicht over de Swalmerstraat en een eenvoudig keukenblokje. Naast de woonkamer ligt een ideale berging/ bijkeuken die ruim genoeg is opgezet en ook als waskeuken kan worden gebruikt. Terug naar de gang/ hal gaat het naar de eveneens ruime slaapkamer (ca. 18 m2) met vaste kastenwand en doorloop naar de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op de derde verdieping ligt een royale zolderberging.

Het gehele appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en van een prima energielabel B! Het kleinschalige complex is rustig gelegen, ondanks de centrale ligging en de uitvalswegen als de A-73 en de N-280 zijn zeer nabij.

Inhoud: ca. 296 m3
Woonoppervlakte: ca. 77 m2
Bouwjaar: 1992
Servicekosten: ca. € 23,-- per maand
Aanvaarding: in overleg.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten