Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Minderbroederssingel 4

€ 850.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

TE KOOP: VRIJSTAANDE WOONVILLA ALSMEDE GARAGE EN RUIME TUIN, GELEGEN IN POPULAIRE WIJK "ROERZICHT" (CENTRUM).

De stadsvilla dat momenteel nog in gebruik is als kantoorvilla (tot 15 juni a.s.) beschikt nog steeds over de oorspronkelijke indeling en de originele materialen en afwerking.
De jaren '30 villa heeft een gebruikersoppervlakte van ongeveer 500 m² en is verdeeld over meerdere etages.
Momenteel is er sprake van één geheel doch woning en praktijk/kantoor zouden zonder kostbare ingegrepen weer gesplist kunnen worden. Omdat het pand een ruime bestemming heeft zijn hier royale mogelijkheden op het gebied van wonen en werken.

Neem gerust contact op voor meer detailinformatie.

OMGEVING:
Deze fraaie stadsvilla is gelegen op een prominente locatie gelegen pal naast het gezondheidscentrum "aan de singel". Op zeer korte afstand ligt het kernwinkelgebied, horecagelegenheden en het centraal trein-/en busstation. De belendingen worden gevormd door voornamelijk woonbebouwingen uit de bouwperiode 1880 en 1930. Kortom een uitstekende locatie!

BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen in het centrum van Roermond en is makkelijk bereikbaar via de singels (Roerkade-Minderbroedersingel-Willem II Singel). Zowel de A73 als de N280 zijn eenvoudig te bereiken. Het treinstation van Roermond is op 9 loopminuten afstand bereikbaar.

BESTEMMING
De voor “Gemengd” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. Wonen, alsmede aan huis verbonden beroepen;
b. Detailhandel, uitsluitend op de begane grond;
c. Dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
d. Kantoren, uitsluitend op de begane grond;

OBJECT OMSCHRIJVING:

INDELING
Souterrain
Trappartij, hal met ingebouwde kluisruimte, cv-kelder met aansluitend het vroegere kolenhok, provisie-/en wijnkelder.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast (kast onder de trap), woonkamer en suite, hal met trappenpartij, portaal met achteruitgang en met toegang tot kelder, kast, keuken, bijkeuken, doorgang naar praktijk.

Praktijkruimte:
Aparte, entree hal/gang met doorgang naar woning, twee vrij te noemen ruimtes, toilet, aanbouw, doorgang, keuken, garage en berging.

Eerste verdieping:
Trapopgang, vide hal, overloop, vier slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, toilet, bidet en lavet. Een van de kamers is verbouwd waarbij de zolder boven de garage bij de slaapkamer is getrokken.

Tweede verdieping:
Trapopgang, overloop, zolder en ruime slaapkamer.

BOUWAARD
Traditionele bouw met steen, beton, staal en hout met gevels van metselwerk.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout of staal met enkel glas. De vloeren bestaan deels uit houten delen en de vloer op de begane grond is van beton en deels afgewerkt met een tegel, parket of vinyl. Daarnaast is in de kelder en garage een niet afgewerkte betonvloer. De plafonds zijn gedeeltelijk afgewerkt in stucwerk, gipsplaat en deels niet afgewerkt.

De scheidingswanden bestaan uit metselwerk, deels met de authentieke houten- en tegellambriseringen. Het samengestelde dak (hoofdbouw) is bedekt met dakpannen en de platte daken met bitumen.

TECHNISCHE INSTALLATIES:
-Nutsvoorzieningen v.v. elektra, gas en water.
-Verwarming: middels individuele centrale verwarming: 1 gasgestookte ketel, merk Nefit Topline bouwjaar ca. 2015 en radiatoren.
-Warmwatervoorziening: elektrische boilers;
-Meterkast: v.v. krachtstroom installatie.
-Inbraakbeveiliging: Infrarood detectoren;
-Overige voorzieningen: Airconditioning (is van huurder) en kabelgoten (is van huurder).

TERREINVOORZIENINGEN:
Het achter terrein beschikt momenteel over 8 tot 10 parkeerplaatsen en is volledig beklinkerd. Hier zou u een ruime stadstuin van kunnen maken met het behoud van de oprit. Het perceel is geheel omheind door middel van een tuinmuur en hekwerken. Er is terreinverlichting en een groenvoorziening. Tevens is het terrein verhard middels klinkers.

ENERGIELABEL
G

OPPERVLAKTE
Totaal: ca. 500 m² GBO.

OPLEVERING:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten (met uitzondering van de inventaris), alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.

VRAAGPRIJS:
€ 850.000 k.k.

ZEKERHEIDSTELLING:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

AANVAARDING:
In onderling overleg

BIEDING:
Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van deze prachtige stadsvilla kunt u een bieding uitbrengen per mail.

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam (indien bedrijf incl. vertegenwoordiger), uittreksel kvk, en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs kosten koper;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring(en) die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.
Bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen inclusief de kosten voor bouwkundig onderzoek en eventueel juridisch en fiscaal advies.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten