Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Verrassend ruime, speels ingedeelde starters- of gezinswoning gelegen in een rustig gedeelte van de wijk “Kastelenbuurt” met onder andere praktische garage, tuinkamer en serre op de begane grond, algeheel een verzorgde onderhoudsstaat op alle verdiepingen, 3 volwaardige slaapkamers, een royale badkamer en achtertuin op het zuiden gelegen met vrije achterom. Alle primaire en secundaire voorzieningen (winkelcentra, huisdokter, (basis) scholen), zijn op loopafstand gelegen en de uitvalswegen zijn op 5 autominuten gelegen.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond: entree / hal met tegelvloer, inpandige garage en tuinkamer met uiteenlopende mogelijkheden en met diverse nutsaansluitingen. Tevens is er een serre achter de tuinkamer gerealiseerd met prima privacy.

1e Verdieping: overloop. Ruime woonkamer met veel lichtinval en fraai gecreëerde open gelegen keuken, fijn ingedeeld met een L- vormige opstelling en voorzien van diverse benodigde inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich op de woonverdieping een toiletruimte waar deze bij andere woningen juist op de begane grond gesitueerd is.

2e Verdieping: overloop. 3 volwaardige slaapkamers en een uitgebreide badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en hangend toilet.

Inhoud: ca. 473 m3.
Woonoppervlakte: ca. 117 m2
Perceeloppervlakte: 1,25 are.
Bouwjaar: 1969
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten