Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Kasteel Daelenbroeckstraat 20

Verkocht onder voorbehoud

€ 265.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Net dat maatje groter wonen? Dan is dit je kans!
Deze (ca. 127 m2 woonoppervlakte) grote, doch compleet te moderniseren tweekapper heeft onder andere 4 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, vrijstaande garage en is een zeer praktische woning met veel ruimte en comfort.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte entree, grote en comfortabele hal met originele vloer en verder met gastentoilet, garderobe en meterkast. Grote L- vormige woonkamer met veel lichtinval, fraaie parketvloer en doorloop naar de keuken in eenvoudige L- vormige opstelling met hoofdzakelijk losse apparatuur.

1e Verdieping:
Vanuit de eveneens ruime overloop zijn de 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk ca. 15m2, ca. 12 m2en ca. 9 m2 groot en de badkamer bereikbaar. De kleinste slaapkamer heeft daarbij beschikking over muurkasten. De "old school" badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een vaste wastafel.

2e Verdieping:
Een comfortabele vaste trap brengt je naar de overloop op de 2e verdieping met cv-ketel opstelling en een grote extra (slaap)kamer met verder opbergmogelijkheden.

De achtertuin is mooi in de luwte op het westen gelegen.

In de directe nabijheid zijn vele dagelijkse voorzieningen als winkels en basis- en middelbare scholen. Tevens zijn belangrijke uitvalswegen alsook de op- en afrit van de autosnelweg A73 en BAB 52 naar Düsseldorf nabij.

Inhoud: 450 m³
Woonoppervlakte: ca. 127 m2
Perceeloppervlakte: 302 m²
Bouwjaar: 1972
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten