Menu Menu

ROERMOND
Bonenberg 45

Verkocht

€ 285.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Leuke gezinswoning met een unieke ligging aan de Hambeek, met garage, carport en overkapping. Ligging in fijne en rustige woonwijk op de grens tussen Roermond en Herten nabij de voorzieningen. De woning beschikt onder andere over een vernieuwde badkamer (2014), vaste trap naar de 2e verdieping met 4e slaapkamer, garage/berging, overdekt terras en 14 zonnepanelen.

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Overdekte entree/hal met meterkast en toilet. L-vormige woonkamer en een open keuken, in zijn geheel voorzien van een keurige laminaatvloer. Vanuit de woonkamer beleeft men een fraai uitzicht op de Hambeek. Via de keuken is het terras en de achtertuin te bereiken. Naast de woning is de garage gelegen, deze is voorzien van een elektrische poort en hier bevindingen zich tevens de witgoedaansluitingen. De garage is via de terrasoverkapping te bereiken.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e verdieping is ook voorzien van een keurige laminaatvloer. De badkamer is in 2014 geheel gemoderniseerd en uitgerust met een inloop douche, toilet, wastafel en design radiator.

2e Verdieping:
De 2e verdieping is te bereiken via de vaste trap, voorzien van een dakkapel en daardoor geschikt als 4e slaapkamer of werkkamer. Er is extra bergruimte en een ruimte met de opstelling van de CV-ketel (HR combi 2014, eigendom).

Bijzonderheden:
- Dakkapel op zolder
- Voorzien van 14 zonnepanelen
- Centrale ligging tussen Herten en Roermond
- Fraai uitzicht over de Hambeek
- Dichtbij alle voorzieningen als winkels, kinderopvang, scholen en sportcentrum
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten