Menu Menu

LINNE
Molenweg 62

Verkocht

€ 259.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage (31m2) gelegen op een kavel van 370 m2 op een mooie locatie in Linne . De woning beschikt o.a. over een ruime L-woonkamer, leefkeuken en een praktische bijkeuken, werkkamer en tuinkamer op de begane grond, 3 volwaardige slaapkamers 1e verdieping. De achtertuin heeft een goede privacy en een vrije achterom. De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, maar dient gemoderniseerd te worden.

De indeling is als volgt:
Kelder: handige provisiekelder die vanuit de hal bereikbaar is.

Begane grond: Entree/hal met toilet en meterkast. De L-vormige woonkamer heeft dankzij de grote raampartij een prettige lichtinval. De leefkeuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Achter de keuken ligt het portaal annex bijkeuken met toegang tot de werkkamer en de tuinkamer.

Via de brede oprit is de achtertuin prima bereikbaar. Hier bevindt zich de ruime garage van ca. 4,5 x 7 meter, een echte hobbyruimte.

1e Verdieping: Vanuit de overloop heb je toegang tot 3 ruime slaapkamers en de compacte badkamer. Met een slimme ingreep kan de badkamer worden vergroot.

2e Verdieping: royale zolderberging die middels een vlizotrap bereikbaar is.

Ben jij op zoek naar een woning die je geheel naar eigen wens kunt maken? Dan is dit misschien jouw kans!

Inhoud: 472 m3
Woonoppervlakte: 104 m2.
Perceeloppervlakte: 370 m2.
Bouwjaar: 1961
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

De deur naar het geluk
gaat naar binnen open

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten