Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Een begin is gemaakt maar door omstandigheden is "het mes helaas in het varken blijven steken"!

Unieke kans om een royale (maar liefst ca. 297 m2 woonoppervlakte), vrijstaande, met multifunctionele ruimte aan rechterzijde, geschakelde woning op eveneens ruim perceel (1.021 m2) te bemachtigen.
Zelf handig of de juiste mensen of aannemende partij in uw omgeving? Dan is dit de woning die u zoekt. Daarbij biedt de woning uitstekende mogelijkheden voor een groot of samengesteld gezin, werken aan huis of eventuele opsplitsing in 2 eenheden waarbij door koper zelf wel nog een (principe) verzoek bij de Gemeente dient te worden ingediend.

De globale indeling is als volgt;

Begane grond:
Via de hal/ entree gaat het naar de meterkast, de toiletruimte en aan de linkerzijde naar een riante L- vormige woonkamer met lichtstraat en aansluitend de leef- keuken. Verder gaat het aan de achterzijde naar een fijne ruimte die ook als slaapkamer kan worden ingevuld daar er ook een badkamer op de begane grond aanwezig is. Deze badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafelmeubel. Via een tussenruimte gaat het nog naar een berging/ bijkeuken en de garage die ook inpandig bereikbaar. is.
Aan de rechterzijde van de woning is een aparte speel- werk- of slaapkamer gesitueerd die weer in verbinding staat met de werkruimte van ca. 80 m2 aan de rechterzijde van de woning. Deze werk- of multifunctionele ruimte is verdeeld in 2 vertrekken en heeft een eigen ingang aan de straatzijde. Aan de achterzijde heeft de werkruimte een deur naar de tuin en komt er dus in principe voldoende daglicht binnen.

1e Verdieping:
De verdieping is in het algemeen goed opgeknapt en afgewerkt.
Vanuit de overloop zijn er 3 ruime slaapkamers bereikbaar en de badkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, hangend toilet en wastafelmeubel. De master bedroom is zeer riant en alle slaapkamers zijn voorzien van een verzorgde wand- en vloerafwerking.

Zolderberging:
Middels een vaste trap is de zolderberging bereikbaar.

De achtertuin bestaat uit een flink terras en een gazon en is gelegen op het zuid- westen; zonnepanelen zullen prima renderen.
Alles binnen handbereik en toch rustig wonen, op de Grathemerweg kan het.
Het geheel is uitstekend gelegen ten opzichte van de A-2 en op een kwartiertje rijden van de stad Roermond.

Inhoud: ca. 1.182 m3.
Perceeloppervlakte: 1.021 m2
Woonoppervlakte: ca. 297 m2
Bouwjaar: 1950
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten