Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Starters opgelet. Hier kun je goed en betaalbaar wonen. Dit appartement met ruime woonkamer, twee slaapkamers en een riante berging is gelegen op een leuke plek met uitzicht over de sportvelden. De ligging t.o.v. uitvalswegen en winkelvoorzieningen is zeer gunstig en het station ligt op loopafstand.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: ruime berging van maar liefst 18 m2.

Begane grond: gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau en trapopgang naar de verdiepingen.

2e Verdieping: op de tweede verdieping ligt dit fijne appartement. Je komt binnen in de gang van waaruit je toegang hebt tot de diverse woonvertrekken.
Aan de rechterkant zijn de twee ruime slaapkamers gericht naar de achterkant van het complex. De eerste slaapkamer is met bijna 14 m2 de grootste. Deze heeft een muurkast. De tweede slaapkamer is met bijna 11 m2 ook ruim te noemen.
Links in de hal bevindt zich vooraan een compacte badkamer met douche en wastafel. Ernaast is de toiletruimte gesitueerd. Vervolgens kom je in de separate keuken met eenvoudige rechte opstelling zonder apparatuur. Erg praktisch is de aparte binnen berging met de c.v. installatie en plek voor de wasmachine.
Tenslotte kom je in de `doorzon’ woonkamer. Hier komt je veel licht en ruimte tegemoet. Aan de voorzijde, in de zitkamer heb je fraai uitzicht over de groene sportvelden. Het tweede deel van de woonkamer is visueel gesplitst door de aanwezigheid van een kozijn. Vroeger was dit de derde slaapkamer. Nu is de ruimte ingericht als eetkamer die tevens toegang biedt tot het balkon.

Bijzonderheden:

• Centrale ligging t.o.v. winkels en station
• Goed bereikbaar via provinciale wegen met de snelweg op slechts enkele minuten afstand
• Helemaal voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
• Ruime woonkamer
• Twee grote slaapkamers

Woonoppervlakte: ca. 82 m2
VVE bijdrage: € 139,--
Bouwjaar: 1970
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten