Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

**RUIME WONING MET VOLLEDIGE ONDERKELDERING**
**IDEALE STARTERSWONING, VERRASSEND BETAALBAAR**
**RUSTIGE EN PRAKTISCHE LIGGING**

Op korte loopafstand van het centrum van Echt, en nabij het station en de Markt, presenteren wij deze aantrekkelijke en zeer betaalbare starterswoning. Dit huis biedt opvallend veel ruimte, waarbij de volledige onderkeldering ideaal is voor hobby's of zelfs als extra leefruimte. Met drie comfortabele slaapkamers en een fijne achtertuin is deze woning perfect voor jonge starters en gezinnen. Voorzien van dubbel glas en met een vernieuwde badkamer is dit een huis waar je comfortabel en voordelig kunt wonen.

INDELING

SOUTERRAIN (twee kelderruimtes)

De woning is volledig onderkelderd. De grootste kelderruimte dient uitstekend als hobbyruimte en omvat ongeveer 30 m³. Van hieruit heb je tevens toegang tot de achtertuin en hier zijn ook de witgoedaansluitingen en de CV-ketel (Atag Hoogrendement, huur) geplaatst.

BEGANE GROND (entree, toilet, woonkamer, open keuken, tuin)

De entree biedt een toilet (hangend, vernieuwd in 2012) en de meterkast. De lichte en ruime woonkamer meet ongeveer 6,20 m x 3,85/3,20 m. Hier vind je ook een rookkanaal, wat de mogelijkheid biedt voor het plaatsen van een (hout)kachel. De open keuken (circa 3,65 m x 2,95 m) is voorzien van een luxe hoekkeuken met inbouwapparatuur (2017), en geeft toegang tot de achtertuin. Met een diepte van ongeveer 18 m biedt de tuin volop mogelijkheden. De groene tuin is via een achterom bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING (drie slaapkamers, badkamer)

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een grootte van circa 3,80 m x 3,50 m. De tweede slaapkamer meet ongeveer 3,80 m x 2,45 m (aan de voorzijde). Slaapkamer 3 (achterzijde) heeft een afmeting van circa 3,65 m x 3,00 m. De vernieuwde badkamer (2012) beschikt over een inloop(regen)douche en een vaste wastafel.

ALGEMEEN

- RUIME EN LEUKE WONING
- ZEER GUNSTIG GEPRIJSD
- PERFECT VOOR STARTERS
- MODERNE BADKAMER
- VERNIEUWD TOILET
- VOLLEDIGE ONDERKELDERING
- STRATEGISCHE LIGGING
- LOOPAFSTAND NAAR STATION EN CENTRUM

**BEN JE OP ZOEK NAAR EEN MOOIE EN BETAALBARE STARTERSWONING?
DAN IS DEZE WONING ABSOLUUT EEN BEZICHTIGING WAARD!
NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK!**

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten