Menu Menu

Roermond
Westhoven 7 *

€ 50,- per maand

Beschrijving

ROOOMS is een kantorenpand gelegen op bedrijventerrein Westhoven in Roermond. Een bijzonder gebouw van architect Jo Coenen met een oppervlakte van ca 4.000 m² en plek voor meer dan 350 werkplekken. Het gebouw is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelwegen en heeft voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De ideale locatie voor uw onderneming.

Mogelijkheden:
Flexwerkplekken voor de start-up of medewerker op locatie, een bureau voor de groeiende onderneming en MeetingROOOMS voor eenieder die wil vergaderen in een creatieve omgeving. Breng je laptop mee en je kunt beginnen!

Faciliteiten:
- High-speed internet
- Bars & Lounges
- MeetingROOOMS
- FitnessROOOMS
- Koffie, thee en fruit
- Printen
- Opslagruimte
- Parkeren
- Zakelijk postadres
- Beveiliging
- GameROOOMS
- Receptie

Het abonnement is flexibel:
Community-, Flex- en DeskROOOMS zijn per maand op te zeggen of te switchen naar een ander membership.

Bars & Lounges
In onze Bars & Lounges worden inspirerende gesprekken gevoerd en wordt belangrijk werk verzet onder het genot van een quick bite of een heerlijke maaltijd. De plek voor nieuwe connecties en gezelligheid! Daarnaast kunnen onze Bars & Lounges ook catering voor grote partijen verzorgen en kun je een gezond hapje to go meenemen als je nog niet klaar bent om je bureau te verlaten.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn ca 160 parkeerplaatsen beschikbaar. Het parkeerterrein bevindt zich voornamelijk aan de achterzijde van het object.

ROOOMScommunity
Werken als zelfstandige hoeft niet te betekenen dat je altijd alleen werkt. De ROOOMScommunity is een netwerk van inspirerende mensen, innoverende ondernemers en hard werkende (klein-)bedrijven. Het klankbord dat je op ieder moment kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien.

FlexROOOMS
Is voor jou je laptop openklappen voldoende om je werkdag te beginnen? FlexROOOMS is een abonnement met flexibele 'Plug & Play' werkplekken waar je 80 uur per maand terecht kunt.

DeskROOOMS
Steek je graag zoveel mogelijk tijd in de groei van je bedrijf, dan past DeskROOOMS goed bij jou! Het DeskROOOMS abonnement geeft je ook buiten kantooruren toegang tot ROOOMS. Je krijgt je eigen bureau en opbergruimte, dus je hoeft niet constant te slepen met papieren en benodigdheden.

SuiteROOOMS
Als je wil genieten van de bruisende omgeving van een co-working space, maar ook af en toe behoefte hebt om je even af te sluiten, zijn de SuiteROOOMS iets voor jou. Je eigen ruimte en daarnaast gratis gebruik van alle faciliteiten in ROOOMS. Ook toegang buiten kantooruren.


LIDMAATSCHAPPRIJZEN :
CommunityROOOMS: Lidmaatschap vanaf EUR 50,- per maand
FlexROOOMS: Lidmaatschap vanaf EUR 175,- per maand
DeskROOOMS: Lidmaatschap vanaf EUR 350,- per maand
SuiteROOOMS: Maatwerk offerte opvraagbaar.
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten