Bel ons
Menu Menu

ROERMOND
Schepelstraat ong

€ 80,- per m2 excl. btw k.k.

Beschrijving

Bedrijventerrein "Oosttangent" Roermond gelegen Rijksweg N293-Schepelstraat-Poortereind- Morgenstraat Roermond.

Samen met de bedrijventerreinen Roerstreek Noord en Roerstreek Zuid zal bedrijventerrein Oosttangent een grote bedrijvenzone vormen aan de oostzijde van Roermond.

Het terrein is goed gelegen aan de N293, een directe verbinding tussen bedrijvenzone Roerstreek en de A73 en sluit ook goed aan op het (internationale) snelwegennet naar de Duitse grensregio en het achtergelegen Ruhrgebied.

Op het bedrijventerrein is ruimte voor industriële- of ambachtelijke bedrijvigheid, groothandel, detailhandel in de autobranche of ondergeschikte detailhandel van ter plaatse vervaardigde of bewerkte producten tot maximaal 500 m2.
De te vestigen bedrijven dienen te vallen binnen milieucategorie 1, 2 of 3.1.

Het terrein wordt gefaseerd aangelegd. In fase 1 is inmiddels gestart met de bouw van Kobalt bedrijvencentrum.

De grondprijs (prijspeil 2012) varieert van € 80,- tot € 130,- per m2 excl. BTW en kosten koper en is afhankelijk van de locatie op het terrein. Kosten koper houdt in dit geval in notaris- en kadasterkosten. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Grondprijzen worden jaarlijks per 1 januari herzien.

Nadere informatie zoals bouwvoorschriften, verkoopvoorwaarden en verkavelingstekening kunnen wij u zowel digitaal als per post toezenden. Let wel: verkaveling is in principe flexibel. De verkavelingstekening is derhalve indicatief en bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.
Voor nadere informatie, of voor een toelichting in een persoonlijk gesprek, kunt u contact opnemen met onze afdeling bedrijfsmakelaardij.

De heer P. Donkers en/of de heer Ing. M.A.J. van der Horst
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten