Menu Menu

Roermond
Keulsebaan ong

€ 90,- per m2 excl. btw k.k.

Beschrijving

Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid (6500 - 7000) gelegen Keulsebaan c.a. te Roermond.

Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid vormt de uitbreiding van het traditionele bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Samen met bedrijventerrein Oosttangent wordt hiermee een grote bedrijvenzone aan de oostzijde van Roermond gevormd. Onder andere UPS, Transcargo en Aldi Distributiecenter Zuid Nederland kozen óók voor een bedrijfslocatie op Roerstreek-Zuid!

Het terrein is prima ontsloten naar het (internationale) snelwegennet. De A73 maar ook de A2 zijn goed bereikbaar evenals de Duitse grensregio en het Ruhrgebied, welke via de N280 en de BAB52 te bereiken zijn.

Het terrein is bedoeld voor bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2-4, afhankelijk van de locatie op het terrein. Vrijstelling tot categorie 5 is eventueel mogelijk. Te denken valt bijv. aan bedrijven in de logistieke sector, distributie & transport, maar ook groothandels- en productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en opslag behoren tot de mogelijkheden.

De grondprijs (prijspeil 2012) varieert van € 90,- tot € 100,- per m2 excl. BTW en kosten koper, en is afhankelijk van de locatie op het terrein. Kosten koper houdt in dit geval in notaris- en kadasterkosten. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Grondprijzen worden jaarlijks per 1 januari herzien.

Nadere informatie zoals bouwvoorschriften, verkoopvoorwaarden en verkavelingstekening kunnen wij u zowel digitaal als per post toezenden. Let wel: verkaveling is in principe flexibel. De verkavelingstekening is derhalve indicatief en bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.
Voor nadere informatie, of voor een toelichting in een persoonlijk gesprek, kunt u contact opnemen met onze afdeling bedrijfsmakelaardij.

De heer P. Donkers en/of de heer Ing. M.A.J. van der Horst
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten