Menu Menu

Roermond
Heilige Geeststraat 2

€ 1.485,- per maand

Beschrijving

TE HUUR: WINKELRUIMTE MET MAGAZIJN GELEGEN OP DE HOEK VAN DE HEILIGE GEESTSTRAAT EN MUNSTERSTRAAT OP GOEDE STAND IN HET WINKELCENTRUM VAN ROERMOND!.

Object:
Het object betreft een fraaie monumentale winkelruimte met bijbehorend magazijn en verdere ruimten, gelegen op de begane grond van een groter monumentaal pand met woonruimten op de verdiepingen.

De Heilige Geeststraat is het voetgangersgebied dat de aanlooproute naar de A lokatie Schoenmakersstraat- Steenweg vormt. In deze straten zijn voornamelijk gespecialiseerde winkels en bedrijven gevestigd, de lokale ondernemers, die de stad Roermond onderscheiden ten opzichte van andere winkelcentra, die zorgen voor de locale coleure. Om bezoekers af te leiden van de hoofdwinkelstraat, is de Heilige Geeststraat sinds 2011 omgetoverd tot Walk of Fame. Hier treft u vele handafdrukken van bekende personen uit Roermond, Nederland, Duitsland en Belgie.

Globale oppervlakte:
Winkelruimte circa 128 m2, gelegen op de hoek van de Munsterstraat en de Heilige Geeststraat. Aan de zijde Heilige Geeststraat heeft het pand een front van bijna 17 m1 met 5 etalages, aan de zijde Munsterstraat heeft het pand een front van bijna 7,50 m1 meter met 2 etalages. Achter de winkelruimte bevindt zich nog een magazijn met overige ruimten (toilet, cv-ruimte en dergelijke), totaal groot circa 21 m2.

Globale indeling:
Winkelruimte, aparte ruimte / kantoor, toilet, keuken, magazijn met bergkast en cv-ruimte.

Parkeren:
Voldoende openbare parkeerplaatsen in de nabijheid (betaald parkeren).

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar, zowel met eigen als met openbaar vervoer. De Munsterstraat is nog voor auto's toegankelijk.
Het NS-station van Roermond (intercity-halteplaats) en bushalteplaatsen liggen op circa 5 minuten loopafstand.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Binnenstad" met als bestemming Centrumdoeleinden II; voor dit object staat de differentiatie "de" (detailhandel) aangegeven.

Huurprijs:
De huurprijs voor de winkelruimte bedraagt € 1.485,-- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Verdere condities:

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs - indexcijfer volgens de CPI
(consumentenprijsindex) reeks CPI alle Huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het (CBS).

Huurtermijn:
Nader overeen te komen

Ingangsdatum:
In nader overleg.

Betalingstermijn:
Huur en eventuele BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en BTW.

Aanvaarding: Per direct.

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten