Menu Menu

Roermond
Groeneweg 10

€ 1.600,- per maand

Beschrijving

Adres:
Groeneweg 10, te Roermond.

Object:
Het betreft een bedrijfsruimte die onderdeel uitmaakt van een groter bedrijfscomplex. Andere huurders in het object zijn Goossens BV en Smurfit Kappa. Het object is gelegen aan de noordoostelijke zijde van het bedrijventerrein Willem Alexander. Het te huren gedeelte heeft een entree met rolpoort aan de zijkant van het object en beschikt over sanitair en verwarming.

Locatie object:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Willem Alexander nabij de kruising van de Mijnheerkensweg (de doorgaande weg op dit bedrijventerrein) en de Groeneweg. In de directe omgeving ligt bedrijfsmatige bebouwing, zowel kleinschalig als redelijk grootschalig (zoals Smurfit Kappa / Roermond Papier en SIF).

Bereikbaarheid:
De binnenstad van Roermond met het kernwinkelgebied ligt op circa 5 minuten autorijden verwijderd. Tussen het bedrijventerrein en de binnenstad, direct bij het begin van de Mijnheerkensweg, ligt het Designer Outlet Center. Aldaar liggen aansluitingen op de N280. In oostelijke richting is binnen enkele minuten aansluiting te krijgen op de A73. In westelijke richting, op circa 10 minuten autorijden, liggen bij Kelpen aansluitingen op de A2. Het NS-station ligt op circa 10 minuten autorijden verwijderd. De dichtst bijzijnde bushalteplaatsen zijn aan het Wilhelminaplein gelegen.

Globale oppervlakte(n):
Bedrijfsruimte/showroom/kantoor: 320 m²

Parkeren: Voor het object zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming: Bedrijfsdoeleinden.

Aanvaarding: Per direct.

Huurprijs:
€ 1.600,- per maand, zonder BTW

Verdere condities:

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.

Huurtermijn:
In overleg

Betalingstermijn:
Per maand vooruit

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.


Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:

Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten