Bel ons
Menu Menu

OHE EN LAAK
Graaf de Hompeschstraat 18

€ 599.000,- k.k.

OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18 OHE EN LAAK - Graaf de Hompeschstraat 18

Beschrijving

TE KOOP:
Ruime Vrijstaande Gezinswoning met bedrijfsruimte/kantoren gelegen in Ohé en Laak

Deze royale vrijstaande gezinswoning, gelegen in het schilderachtige Ohé en Laak, biedt een zeldzame kans voor veelzijdig wonen. De woning is ontworpen met de optie voor dubbele bewoning of de mogelijkheid om een praktijk of beroep aan huis te hebben.

Globale Indeling

Souterrain/Kelder: Een royale kelder die toegankelijk is via zowel het hoofdhuis als de oprit. De kelder biedt zelfs de mogelijkheid om met de auto binnen te rijden, waardoor deze ook als inpandige garage kan dienen. De kelder is verdeeld in drie compartimenten: een hal, kelder en werkplaats.

Begane Grond: Er zijn twee entrees: één voor de woning en de ander voor de kantoor-/praktijkruimte.

Kantoor-/praktijkruime: Via de aparte entree is het "bedrijfmatig" deel van 69m2 bereikbaar. Op de begane grond (36m2) bestaat dit uit een aparte entree met hal, separaat toilet en kantoor-/praktijkruimte met daarin een vaste trap naar de 1e verdieping, waar nog een kantoor-/praktijkruimte (32m2) is.

Woning: De hal bevat tevens een garderobe, een gastentoilet, de meterkast en een statige trap naar de eerste verdieping en de kelder. Openslaande deuren vanuit de hal leiden naar een riante woonkamer. De woonkamer is L-vormig en heeft een zitgedeelte aan de voorzijde en een eethoek met schuifpuien naar de achtertuin. De gesloten keuken, voorzien van een tegelvloer, heeft een hoekopstelling met voldoende kastruimte en inbouwapparatuur. De bijkeuken biedt extra kastruimte, een vaatwasser en wasmachine- en drogeraansluitingen. De bijkeuken, die ook als pantry kan dienen, geeft toegang tot de tuin en de kantoorkamer.

Eerste Verdieping: Een ruime overloop biedt toegang tot vier royale slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. De master-bedroom is verbonden met kantoor-/ praktijkruimte op de 1e verdieping. Deze kan eenvoudig dienen als vijfde slaapkamer.
De lichte badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede Verdieping: Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, die bestaat uit een overloop en 2 zolderkamers met dakramen. Met gemak kunnen hier nog 2 slaapkamers worden ingericht. Hier vind je ook de cv-installatie, omvormer van de zonnepanelen.

Bijzonderheden
- Goed onderhouden vrijstaande gezinswoning
- 28 zonnepanelen
- Dubbele bewoning of beroep/praktijk aan huis mogelijk
- 5 slaapkamers
- Ruime en multifunctionele kelder
- Energielabel B
- De woning is in 1994 gebouwd, op de kelderbak die al in 1980 was gerealiseerd
- De A2 & A73 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar

Specificaties
- Inhoud: 1.871 m³
- Woonoppervlakte: 266m2 + 69m2 (kantoor)= 335 m²
- Overige inpandige ruimte: 169 m²
- Perceelgrootte: 663 m²
- Aanvaarding: in overleg

Ontdek de Veelzijdigheid van Deze Woning
Deze unieke woning biedt een scala aan mogelijkheden voor gezinnen en ondernemers. Wil je meer ontdekken over deze bijzondere woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de veelzijdigheid en ruimte die deze woning te bieden heeft.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten