Menu Menu

Neer
Engelmanstraat 56

€ 595.000,- k.k.
€ 95,- per m2 per jaar

Beschrijving

TE KOOP/TE HUUR, ZEER REPRESENTATIEVE EN HOOGWAARDIGE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE CA. 632 M2 DEELS IN VERHUURDE STAAT GELEGEN OP GOEDE ZICHTLOCATIE.

Locatie
Dit fraaie en herkenbare object is gelegen in de kern Neer op een goed bereikbare locatie aan de rand van de bebouwde kom van Neer. Er is een uitstekende zichtlocatie vanwege de ligging aan de N275 (Napoleonsweg). De belendingen bestaat uit o.a. woonhuizen aan de zijde van de Engelmanstraat in combinatie met de locatie van Geelen Vastgoed & Bouw, alsmede een appartementencomplex aan de overzijde (zijde Napoleonsweg).

Oppervlakte
Perceelgrootte 1.483 m².
Oppervlakte kantoren ± 632 m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn er circa 10 eigen parkeerplaatsen gelegen. Verder zijn er op openbaar terrein nog beperkte parkeermogelijkheden. Aan de zijde van de Napoleonsweg N275 zijn er geen parkeervoorzieningen.

Indeling object:
Souterrain (groot circa 136 m²):
Via de trap in de centrale ontmoetingsruimte naar het souterrain, bestaande uit een tweetal vertrekken, waarvan één met toegang tot de serverruimte.

Begane grond (± 360 m²):
Overdekte entree met tochtsluis naar een centrale gang met tegelvloer, spuitwerk wanden en houten binnenkozijnen. Het plafond is uitgevoerd in systeemplafonds met armaturen. Aan de linkerzijde bevindt zich een kantoorruimte met vloerbedekking, systeemplafond met spots en aluminium kozijnen. Dit kantoor is voorzien van koeling en verwarming middels radiatoren. Het kantoor aan de rechterzijde is ten aanzien van het opleveringsniveau gelijk aan het kantoor aan de linkerzijde.

Vanuit de centrale gang is de toiletgroep bereikbaar, bestaande uit een voorportaal met dubbele wastafel in een meubel, geheel betegelde wanden en een systeemplafond met armaturen. Tevens is er mechanische ventilatie aanwezig. De toiletten voor dames en heren bestaan uit een hangcloset met geheel betegelde wanden. De vloeren in de sanitaire groep zijn volledig betegeld.

De data-/copyruimte aan de rechterzijde is uitgevoerd met vloerbedekking, mechanische ventilatie, vloerbedekking en spuitwerk wanden. Ten behoeve van de databekabeling is er een kabelgoot aanwezig. De pantry op de begane grond is uitgevoerd met een spoelbak, gedeeltelijk betegelde wanden en een tegelvloer. Ten aanzien van inbouwapparatuur is er een boiler, kleine vaatwasser en een koelkast aanwezig.

De centrale gang geeft tevens toegang tot een grote ontmoetingsruimte met tegelvoer, spuitwerk wanden, glazen deuren, systeemplafonds met armaturen en spots. Er is een stalen trap met hard houten treden naar de eerste verdieping.

Vanuit de ontmoetingsruimte is er toegang tot een centrale gang naar de achtergelegen kantoorruimten. In totaal zijn er in deze vleugel 6 kantoren gelegen, waarvan een aantal kantoren onderling met elkaar in verbinding staan. Het opleveringsniveau van deze kantoren is te omschrijven als representatief met onder andere vloerbedekking, spuitwerk wanden, koeling, databekabeling, systeemplafonds met spots en armaturen. De verwarming geschiedt middels radiatoren.

Eerste verdieping (± 136 m²):
Grote open ronde ruimte met veel lichtinval welke thans wordt gebruikt als showroom. De ruimte is afgewerkt met een stroken parketvloer, spuitwerk wanden en aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Vanuit de showroom is er een centrale gang met toegang tot alle overige vertrekken op de eerste verdieping.

Er is een pantry met een keukenblok, voorzien van een spoelbak, koelkast en vaatwasser. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld en deels voorzien van spuitwerk. Het plafond is uitgevoerd in een systeemplafond met spots. In de pantry staat tevens de c.v.-installatie opgesteld.

De toiletgroep is identiek aan de toiletgroep op de begane grond. Verder bevinden zich op de eerste verdieping nog een tweetal kantoren. Daarnaast is er nog een grote presentatieruimte.

Huurprijs: € 95,- per m² per jaar.

Koopsom: € 595.000,- k.k.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.

Huurtermijn:
In overleg

Betalingstermijn:
Per maand

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225
Beeldmerk Jack Frenken

Dat is lekker thuiskomen

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten