Bel ons
Menu Menu

HORN
Beegderweg 2

€ 379.000,- k.k.

Beschrijving

TE KOOP: VOORMALIGE AUTOGARAGE GELEGEN AAN DOORGAANDE WEG IN HORN (GEMEENTE LEUDAL).

Het geheel is gelegen op een perceel van 1.771 m² met bestemming 'Bedrijf’ milieu categorie 1 en 2. Rondom het object zijn volop parkeermogelijkheden op eigen terrein. Tevens is het mogelijk om extra voorterrein te huren van de gemeente Leudal.

ALGEMEEN:
Oorspronkelijk is de garage/werkplaats gebouwd in de jaren '60. De showroom is rond de jaren '80 aangebouwd.
Totaal betreft het een bebouwde oppervlakte van ca. 1000 m² bestaande uit een bedrijfspand met kantoor, showroom, werkplaats en ruime parkeerplaats aan de voorzijde.

LOCATIE:
Aan de rand van Horn, aan de doorgaande weg naar Beegden ligt dit opvallende bedrijfspand, nog in gebruik bij DHL en Slijterij Bonhäör. Voorheen was het pand zeer lange tijd in gebruik bij Van Iersel.

BEREIKBAARHEID:
De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto alsook met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op loopafstand bereikbaar. Roermond, Maastricht, Venlo en Weert zijn gemakkelijk via de N280/A2 en de N565 te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE:
De bedrijfsruimte is uitgerust met onder andere handmatige rolpoorten, wordt verwarmd middels heaters en heeft een hoogte variërend van 4 m tot 5 m. In de werkplaats zijn diverse inpandige kantoortjes aanwezig met sanitaire voorzieningen. Het pand is tevens via de achterzijde met de auto bereikbaar.

BESTEMMING:
'Bedrijf’ milieu categorie 1 en 2.
Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 80%.

BODEM- EN ASBESTONDERZOEK
Op 14 oktober 2021, heeft er op het terrein een verkennend bodem- en asbestonderzoek plaatsgevonden, uitgevoerd door Moerdijk Bodemsanering B.V. Uit deze onderzoek blijkt dat er geen asbest is aangetroffen en dat er geen sprake is van verdachte locaties op het perceel met betrekking tot bodemvervuiling. U kunt inzage krijgen in het rapport.

BIJZONDERHEDEN:
Herontwikkeling met één of twee woonbestemmingen behoort wellicht tot de mogelijkheden. Informeer hiervoor bij de gemeente Leudal.

BESCHIKBAAR:
Per 1 oktober 2022.

VRAAGPRIJS:
€ 379.000,-- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom.

AANVAARDING:
In overleg.

OPLEVERING:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten (met uitzondering van de inventaris huurder), alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.

BIEDING:
Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van deze propositie kunt u een bieding uitbrengen per mail.

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam (indien bedrijf incl. vertegenwoordiger), uittreksel kvk, en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs kosten koper;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring(en) die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.
Bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen inclusief de kosten voor bouwkundig onderzoek en eventueel juridisch en fiscaal advies.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten