Bel ons
Menu Menu

HERTEN
Boven de Wolfskuil ong

€ 120,- per m2 excl. btw k.k.

Beschrijving

Kantoren- en bedrijvenlocatie "Boven de Wolfskuil" (9826 - 9850) gelegen aan Boven de Wolfskuil te Herten-Roermond.

De representatieve locatie "Boven de Wolfskuil" is geschikt voor kantoren en bedrijven in de milieucategorie 2 t/m 3. Het plangebied biedt door de tussenliggende groenstroken fraaie zichtlocaties en is gelegen aan de op- en afrit naar de A73.

De komst van het nieuwe regiokantoor van de Rabobank Roermond-Echt alsook LIOF Businesscenter Midden-Limburg, getuigen van hun vertrouwen in deze locatie. Liof businesscenter "de Roerpoort" biedt vanaf 2012 hoogwaardige bedrijfsruimte aan ca. 60-70 ondernemers.

De grondprijs (prijspeil 2012) varieert van € 120,- tot € 195,- per m2 excl. BTW en kosten koper en is afhankelijk van de locatie op het terrein. Kosten koper houdt in dit geval in notaris- en kadasterkosten. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd. Grondprijzen worden jaarlijks per 1 januari herzien.

Nadere informatie zoals bouwvoorschriften, verkoopvoorwaarden en verkavelingstekening kunnen wij u zowel digitaal als per post toezenden. Let wel: verkaveling is in principe flexibel. De verkavelingstekening is derhalve indicatief en bedoeld om een impressie van de mogelijkheden te geven.

Voor nadere informatie, of voor een toelichting in een persoonlijk gesprek, kunt u contact opnemen met onze afdeling Bedrijfsmakelaardij,
de heer P. Donkers en/of de heer Ing. M.A.J. van der Horst
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225
E-mail: info@jackfrenken.nl
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten