Bel ons
Menu Menu

Deel uw mening over wonen in Roermond

Deel uw woonwensen met ons

Graag horen wij uw mening over hoe u het wonen in de regio Roermond ervaart en wat uw wensen zijn ten aanzien van wonen in onze stad. Nu én in de toekomst.

Meer ruimte? Minder verkeer? Meer groen en speeltuinen? Meer of minder kleine studio's in de stad? Hoe ziet huisvesting voor jongeren én voor senioren eruit? Ander soort woningen? Duurzaamheid of juist niet? Allemaal thema's die wellicht bij u spelen en voor u uw woongenot bepalen.

En dat kunt u ons nu laten weten

Allerlei wensen waar wij graag inzicht in zouden krijgen. Niet alleen voor onszelf, nee juist om te bespreken met beleidsmakers, collega-makelaars, projectontwikkelaars en vooral ook met u en alle bewoners in de regio Roermond. 

Voor nu en in de toekomst

Om nu en in de toekomst mee te kunnen denken met u als (toekomstig) inwoner in de regio Roermond starten we deze zomer met de unieke Woonwensdialoog. 

Een professionele enquête waarmee u uw wensen kenbaar kunt maken in de 1e ronde en in de 2e ronde kunt u uw mening geven over de top 5 woonwensen in onze regio.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Ronde 1 

Zodra u op de knop hieronder klikt : Ja, ik doe mee; krijgt u online een aantal vragen waarop u antwoord gaat geven. Vragen gericht, uiteraard, op uw woonwensen en woonervaring.

Deze vragen kunt u beantwoorden tot en met 18 juli. Daarna sluit deze ronde van de Woonwensdialoog. 

Wij verzamelen daarna alle antwoorden en komen we tot een top 5 van Woonwensen. 

Ronde 2 

Vervolgens krijgt u een mail met daarin deze top 5 van Woonwensen en kunt u uw mening geven over deze wensen. 

U kunt altijd aan deze tweede ronde deelnemen wanneer u uw mening graag met ons wilt delen en ook mee wilt doen aan de dialoog die er ontstaat na de eerste ronde.

Ronde 2 gaat in op 19 juli en u kunt reageren tot 26 juli. 

Doe mee en praat mee over uw eigen woonomgeving

Klik dan op onderstaande button:

 

Fijn dat u mee wilt denken! Voor uw woongenot en dat van uw medebewoners. 

U krijgt uiteraard inzicht in de resultaten. Deze zullen gedeeld worden via de onze website en de website van Woonwensdialoog en onze social media kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram 

 
Anoniem
Deelname is anoniem en uiteraard volgen wij nauwkeurig de AVG-regels. Bovendien is deze Woonwensdialoog volledig onafhankelijk. 

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten