Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Op hoeklocatie gelegen, goed onderhouden met behoud van authentieke elementen, doch grotendeels te renoveren/ moderniseren, half- vrijstaande jaren '30 woning met onder andere fraaie living, separaat gelegen moderne keukenruimte en tuinkamer, ruime provisiekelder, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, vaste trap naar de 2e verdieping met 4e slaapkamer en/ of hobbykamer (of mogelijkheid voor 5e slaapkamer), een tuin met vrije achterom en garage. De woning is verrassend groot (ca. 167 m2 woonoppervlakte) en gelegen op een perceel van 463 m2 met de achtertuin naar de populaire wijk “Brikkenoven”.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: praktische provisiekelder.

Begane grond: ruime entree / hal met veel grandeur en dito lichtinval, meterkast, garderobemogelijkheid en toiletruimte. Verder is er een toegang naar de ruime provisiekelder en trapopgang naar verdieping; vervolgens doorloop naar de aan de voorzijde gelegen ruime woonkamer met erker en de aan de achterzijde semi- open moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Via de keuken gaat het naar de tuinkamer, die ook ideaal kan worden ingevuld als speel- of werkkamer, en naar het terras en de achtertuin. De achtertuin is op het zuid- westen gelegen, heeft een vrije achterom en biedt prima privacy.

1e Verdieping: overloop, 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk ca. 14 m2, ca. 14 m2 en ca. 8 m2 waarbij de ouderslaapkamer de beschikking heeft over een inbouwkast en toegang heeft tot het plat dak. De badkamer is gedateerd en uitgerust met een ligbad, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping: via vaste trap naar 2e verdieping met royale zolderruimte met dakramen en veel potentie om (slaap)kamer(s) van te maken. Tevens zit er nog een berging met opstelling van de CV.

De woning is gedeeltelijk voorzien van kozijnen met dubbele beglazing.
In achtertuin bevindt zich nog de vrijstaande garage en een houten berging voor fietsen of tuingereedschap.

Het geheel is gelegen in Maasniel, aan de statige Wilhelminalaan nabij de wijk “Brikkenoven” met alle dagelijkse voorzieningen als ook scholen op loop- en fietsafstand. Verder is het geheel op relatief korte afstand van Roermond en de A73 met snelle verbindingen naar de A2, Maastricht, Venlo en Eindhoven gesitueerd. Ook de grens van Duitsland en de snelweg (BAB 52) richting Düsseldorf zijn zeer nabij gelegen.

Woonoppervlakte; ca. 167 m²
Inhoud: ca. 683 m3
Perceeloppervlakte: 463 m2
Bouwjaar: ca. 1933
Aanvaarding: per direct

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten