Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Op een goede locatie in Roermond gelegen, nabij de wijk “Eigen haard, Vrijveld”, ligt deze karakteristieke kluswoning.
Juist niet op zoek naar die instapklare woning maar bereid de handjes uit de mouwen te steken dan is dit je kans.
Compleet te renoveren hoekwoning met onder andere woonkamer met veel lichtinval, doucheruimte op begane grond en 2 royale slaapkamers op 1e verdieping, eventuele op te splitsen in 3. Enkele authentieke elementen zijn behouden gebleven.

Souterrain: via de hal te bereiken praktische provisiekelder.

Begane grond: entree met authentieke vloer en doorgang naar de woonkamer met hoge plafonds en kastenwand. Tussenportaal naar buiten. Via de hal/ gang is de separaat gelegen keukenruimte met vervolgens doorloop naar de toilet- en doucheruimte.

Eerste verdieping: overloop naar de 2 royale kamers van respectievelijk ca. 22 m2 en ca. 12 m2.

De verkopers (erfgenamen) hebben reeds een bouwtechnische keuring laten uitvoeren die uiteraard voor elke belangstellende beschikbaar is.

Sfeervolle pleinen, gezellige terrassen en een meer dan compleet winkelaanbod zijn op loopafstand te bereiken. Daarnaast heeft Roermond veel te bieden aan zijn inwoners, want ook het Designer Outlet Center en het Retailpark biedt voor ieder wat wils. Tenslotte heeft de stad diverse goede ontsluitingen; de A2 en de A73 zijn makkelijk bereikbaar, waardoor steden als Venlo, Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf uitstekend bereikbaar zijn.

Inhoud: ca. 421 m3.
Perceeloppervlakte: 113 m2
Woonoppervlakte: ca. 103 m2
Bouwjaar: +/- 1920
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten