Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Het Paleis, een plek van historische pracht, heeft een statige en historische uitstraling . Achter de imposante gietijzeren toegangspoort van de binnenplaats, bevinden zich een verzameling van zes unieke woningen, elk vol met geschiedenis.

Dit luxueus afgewerkte appartement op de begane grond biedt een royaal leefgedeelte van ca 45 m2, naadloos verbonden met een ruime keuken, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer voorzien van dubbele wastafels, inloopdouches en toiletten.

De aparte opbergkasten en berging met witgoedaansluitingen completeert de indeling.

Karakteristiek voor dit appartement zijn de hoge raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, samen met de dikke muren en hoge plafonds die een sfeer van grandeur oproepen.

In het gewelfde souterrain bevindt zich een berging met mogelijkheid tot fietsenstalling, terwijl bewoners optioneel een parkeerplaats kunnen huren in de achtergelegen afgesloten parkeergarage (Ursula).

De binnenplaats, onder beheer van de Vereniging van Eigenaren, biedt bewoners de gelegenheid om een bescheiden zitje te creëren, waar men kan genieten van rustige momenten in de historische ambiance van ''Het Paleis''.

De verhuurder stelt de volgende voorwaarden:
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 2 jaar;
- Het minimale (bruto) inkomen van de huurder(s) bedraagt 3,5 x de maandhuur;
- Huisdieren niet toegestaan;
- Huurder heeft geen (actieve) BKR-registratie;
- Huurder wordt verplicht tot het doen stellen van een waarborgsom van 2 x de maandhuur;
- Huurprijs: € 1.750,-- per maand excl €75,-- servicekosten (glazenwasser, tuinman etc);
- Aanvaarding: in overleg.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten