Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Instap klaar gemoderniseerd appartement (2e verdieping), gelegen in Karakteristiek gerenoveerd stadspand.

Het kleinschalige, monumentale complex is gelegen in het centrum van Roermond, omgeven door de gezellige binnenstad met vele restaurants, terrasjes en winkels.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree met brievenbussen, videofoon-installatie gezamenlijke fietsenberging en bergruimte voor de containers. Via een onderdoorgang bereikt u het aan de achterzijde van het complex gelegen trappenhuis.

Appartement gelegen op de 2e verdieping:
Gezamenlijke overloop; ruim overdekt dakterras.

De betegelde entree en ruime hal bieden toegang tot de slaapkamer, waskamer en woongedeelte.
De ruime slaapkamer is aan de achterkant van het gebouw gelegen, voorzien van een grote inbouwkast en is ruim van opzet. Naast de slaapkamer bevindt zich nog een ruimte welke voor verschillende doeleinden te gebruiken is zoals berging, werkruimte of speelkamer. De badkamer is volledig gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken.
Het woongedeelte ligt aan de voorkant van het gebouw en bied uitzicht over de gezellige Neerstraat. De authentieke balken en houten vloer zorgen voor een mooi contrast in het gemoderniseerde appartement en geeft de ruime en lichte woonkamer een fijne sfeer.

De open keuken is voorzien van een tijdloze strakke opstelling met diverse inbouwapparatuur.

Omgeving:
Het appartement is centraal gelegen in hartje Roermond met een diversiteit aan winkels en een ruim aanbod aan vrijetijd voorzieningen, zoals een tal van restaurants, cafés een schouwburg en bioscoop.
De gezellige historische binnenstad van Roermond met historische pleinen en vele monumentale gebouwen bevindt zich om de hoek.
Door de ligging met het station op loopafstand en de nabij gelegen singelring met de aansluiting op de uitvalswegen zijn steden zoals Maastricht, Eindhoven maar ook Düsseldorf makkelijk te bereiken.

VvE: € 153,00 per maand
Inhoud: 274 m3
Woonoppervlakte: 83 m2
Bouwjaar: 1895/2006
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten