Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Op een van de leukere locaties aan de rand van het historische centrum ligt aan een sfeervol pleintje deze charmante monumentale tussenwoning. Neorenaissance elementen zoals de segmentbogen, het trapgeveltje, de originele trapopgang en hoge plafonds spreken tot de verbeelding. En dat alles op loopafstand van alle stadse voorzieningen.

De globale indeling is als volgt:

Souterrain: praktische provisiekelder van 19 m2 voor het opslaan van spullen of voor dat lekkere flesje wijn.

Begane grond: entree/hal met vernieuwde meterkast. De woonkamer is ingedeeld met een zitkamer en eetkamer. De zitkamer is gesitueerd aan de voorzijde en kijkt uit over het pleintje met hagen en bomen. De sfeervolle L-vormige woonkamer is afgewerkt met een houten vloer. Aan de achterzijde is er een directe verbinding via de loopdeur naar de compacte achtertuin. Via de woonkamer ga je naar de tussenhal waar de fraaie trapopgang is naar de verdieping. Van hieruit heb je tevens de toegang tot de verzorgde toiletruimte, de kelder en de keuken in de achterbouw. De keuken heeft een speelse opstelling welke is voorzien van een vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat en afzuigkap. Achter de keuken is nog een praktisch kast aanwezig die ruim genoeg is om ook de c.v.-ketel (huur) te herbergen. Ook vanuit de keuken kun je naar de patiotuin.

1e Verdieping: de verdieping van deze arbeiderswoning uit 1900 heeft een overloop, twee slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en zijn respectievelijk 9 m2 en 11 m2. De laatste kamer heeft een extra muurkast. De badkamer is gelegen aan de achterkant en is neutraal afgewerkt en voorzien van een douche, ligbad en wastafel.

2e Verdieping: de vaste trap leidt je naar de tweede verdieping. Hier is een grote dakkapel geplaatst waardoor de derde slaapkamer is ontstaan. In de knieschotten is er nog extra bergruimte.

Bijzonderheden:

• Gelegen aan een sfeervol pleintje aan de rand van de oude binnenstad
• Stadse voorzieningen gelegen op loopafstand
• Diverse charmante en originele details zijn behouden

Inhoud: ca. 441 m3.
Woonoppervlakte: ca. 102 m2
Perceeloppervlakte: 73 are.
Bouwjaar: 1900
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten