Bel ons
Menu Menu

HEEL
Daalzicht 28

€ 875.000,- k.k.

Bereken hier uw hypotheeklasten ⟶

Beschrijving

Deze moderne en onder architectuur gebouwde vrijstaande villa zal je verrassen bij de rondgang. Door het tijdloze ontwerp en zijn hoogwaardig afwerkingsniveau heeft dit woonhuis een bijzondere sfeer en beleving. De woning heeft door zijn split-level karakter een speelse toon als woning. Daarnaast is deze villa zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de aanwezigheid van een ruim kantoor met een eigen entree.

Een doordacht ontwerp, het oog voor detail, een goed lichtplan, hoogwaardig materiaal gebruik (Kreon verlichting, Bulthaup keuken, DRT gietvloeren), zonnepanelen, airco`s en een oplaadpunt voor de elektrische auto zorgen ervoor dat dit deze villa een uitstekend alternatief is voor als u geen tijd of zin heeft om te wachten op nieuwbouw.

De globale indeling is als volgt:

Begane grond:

Bijzonder is al de beleving bij binnenkomst in de hal door de lichtinval van onderen. De meterkast en de garderobekast alsook het luxe gastentoilet is hier aanwezig. Vanuit de hal kom je in de living met open keuken. Zo`n 25 m2 structurele beglazing in de achtergevel zorgt voor een heerlijke lichtinval en fantastisch zicht op de tuin. De 70 m2 oppervlakte wordt hier door een roomdivider en gezellige draaibare gashaard optisch onderbroken van het keukenbereik. Een strakke greeploze opstelling met kookeiland en apparatenwand. Dubbele terrasdeuren zorgen voor het directe contact met buiten.

De gang naast de keuken leid je naar de slaapkamer en badkamer op de b.g.. Hier kun je een halve verdieping naar beneden en een halve verdieping omhoog naar het souterrain en de overige slaapkamers. De slaapkamer op de b.g. (16 m2) heeft eveneens middels dubbele terrasdeuren direct contact met de achtertuin. De luxe badkamer ligt centraal in de slaapvleugel. Ook hier is sprake van een doordacht ontwerp met het comfort van een ruime inloopdouche, groot ligbad, extra toilet, dubbele wastafel en een badkamermeubel.

-1/2 e Verdieping: het souterrain biedt met 2 multifunctionele kamers, een riante berging en een waskamer verrassend veel ruimte. Aan de voorzijde is het kantoor ingericht voor werken aan huis. Door de aanwezigheid van een toegangsdeur vanuit de straatzijde is dit de ideale plek voor een kantoor of praktijk aan huis. Maar uiteraard kan het met 22 m2 ook dienst doen als master bedroom. De verkeersruimte biedt toegang tot de wasruimte met kastenwand op maat en de 3e toiletruimte. Aan de achterzijde is een ruimte van ca. 28 m2 die nu in gebruik is als wellness met sauna. Tenslotte is er 34 m2 aan bergruimte beschikbaar. Hier zijn ook de technische installaties aanwezig (c.v.-ketel, verdeler vloerverwarming, ventilatie unit, omvormer PV panelen en waterontharder).

+1/2 e Verdieping: op de bovenste verdieping zijn twee slaapkamers waarvan de kleine slaapkamer 12 m2 meet en de grotere 17 m2.

De tuin is in zijn geheel rondom de woning gelegen. Ook hier komt de belijning van de woning in het ontwerp terug waardoor er in de tuin ook een sfeer van rust en harmonie heerst. Door de inrichting en situering van de woning op het perceel is er altijd wel een plek in de tuin waar je van de zonnestralen kunt genieten. De privacy is gewaarborgd. Daarnaast heeft deze woning een nieuwe vrijstaande terrasoverkapping met glaswanden, een royale oprit (ook achter de poort) en een praktische houten berging.

Bijzonderheden:
* Energielabel A+
* Voorzien van 20 zonnepanelen (2019) 6,6 KWp piekvermogen
* Gelegen op slecht 500 meter van watergebied De Lange Vlieter
* Snelweg A-2 ligt op ca. 5 minuten rijden, Maastricht, Eindhoven en Venlo op slechts 35 autominuten 
* Computer gestuurde beregeningsinstallatie 
* Laadpunt elektrische auto 

Inhoud: ca. 882 m3.
Woonoppervlakte: ca. 246 m2
Perceeloppervlakte: 999 are.
Bouwjaar: 2009
Aanvaarding: in overleg
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten