Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Dit is je kans om je droomwoning te realiseren met tuin op het zuiden en uitzicht over de akkers en velden! Aan de Brugweg in Echt ligt deze bouwkavel met een oppervlakte van maar liefst 1660 m2. De kavel is ca. 17,5 meter breed en ongeveer 94,5 meter lang. Naar eigen inzicht en naar eigen wens je droomhuis realiseren dat kan op de bijzondere kavel.

Aan de achterzijde heb je zicht over het achterland richting De Slek. Zover het oog reikt kijk je uit over akker en velden. Verder ligt natuurgebied Kranenbroek op loopafstand van deze wijk gelegen.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek.

De kern Echt beschikt over een gevarieerd winkelaanbod, diverse uitgaansgelegenheden, cafés, restaurants en recreatiemogelijkheden. Tevens vindt u in Echt het Connect College voor voortgezet onderwijs op alle niveaus.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen droomhuis in deze nieuwe woonwijk, neemt u dan contact op met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten