Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Hoogstraat 3, Beesel - Uniek Woonobject met Tal van Mogelijkheden

Langs de levendige weg in Beesel prijkt het bijzondere "Pension 't Hoes van Neske", een plek waar Limburgse gastvrijheid en gezelligheid samenkomen in het pittoreske kerkdorp Beesel. Al drie decennia lang vormen de huidige bewoners de trotse eigenaren van dit unieke pand, waar ze met toewijding en plezier hebben genoten en hun gasten ruim 20 jaar lang in de watten hebben gelegd. Nu is het tijd voor een nieuwe fase in hun leven, waardoor ze op zoek zijn naar nieuwe eigenaren voor dit degelijk gebouwde, karakteristieke pand dat enige modernisering vereist.

De locatie biedt onverwacht veel mogelijkheden in het geliefde Beesel. Of het nu gaat om levensloopbestendig wonen, het voortzetten van de huidige B&B, wonen en werken aan huis, dubbele bewoning, het splitsen van het pand in twee wooneenheden voor bijvoorbeeld ouders met kinderen, of andere creatieve combinaties, de diversiteit aan opties is verrassend. De combinatie van het huidige woonhuis en het pension maakt deze locatie ideaal voor een grote familie of het combineren van wonen en werken aan huis.

Het pand ademt karakter door diverse klassieke elementen, voornamelijk in het woonhuisgedeelte. Houten balken reiken tot aan de nok van de woonkamer, en een kleine vide/balustrade siert de living.

Binnenkomend in de woning ervaart men een warm welkom in de gezellige, ruime ontvangsthal, met aan de linkerkant toegang tot de nostalgische woonkeuken, voorzien van benodigde apparatuur. Vanuit de leefkeuken bereikt men de sfeervolle woonkamer, met voldoende leefruimte en een centraal opgestelde kachel. De tuin aan de zijkant van het woonhuis is gemakkelijk toegankelijk, met een overkapping en gezellig terras. Prachtige borders en een originele waterput maken de tuin tot een heerlijke plek om te ontspannen.

Het pand herbergt 3 kelderruimtes, bereikbaar via buiten en een wenteltrap vanuit de hal. Momenteel is een ruime slaapkamer met eigen badkamer aanwezig, maar de mogelijkheden zijn divers, zoals een sportruimte, speelkelder, of werkplaats.

Met in totaal 7 slaapkamers biedt het pand diverse overnachtingsmogelijkheden, sommige met badkamers voorzien van douche of bad, terwijl andere eenvoudiger zijn ingericht.

Via een ruime oprit met carport bereikt men het pensiongedeelte, met een eigen toegangsdeur, een extra ruime woon/leefruimte en een grote open keuken. De gezellige voortuin met beschut terras en vijver draagt bij aan de verzorgde uitstraling.

De woning is tussen 1994 en 1998 volledig herbouwd. Met een energielabel B, vloeren, muren, dak geheel geïsoleerd en gedeeltelijke dubbel glas, vloerverwarming op de begane grond, twee Vaillant VHR Eco Tec Plus CV-ketels (een nieuw uit 2023 en een uit 2019), en 14 zonnepanelen (geplaatst in 2023, dus na verkrijgen energielabel), is het pand zowel comfortabel als energiezuinig.

Pension 't Hoes van Neske heeft niet alleen een unieke woonfunctie maar biedt ook een lucratieve mogelijkheid met een grote klantenportefeuille en vaste klantenkring voor de B&B. Na jarenlang trouwe gasten te hebben ontvangen, staat deze unieke locatie nu klaar om met eigen ogen bekeken te worden. Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding bij oprechte interesse.

Bijzonderheden:

• Gelegen nabij het centrum
• Extra tuin ca. 122 m2 in gebruik (middels officieel gebruiksrecht)
• Object geschikt voor meerdere woondoeleinden

Inhoud: ca. 1283 m3
Woonoppervlakte: ca. 295 m2
Perceeloppervlakte: 403 are
Bouwjaar: 1931
Aanvaarding: in overleg

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten