Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Welkom bij Hartje Herkenbosch!

De verkoop van de woningen is gestart! Alle verkoopdocumenten staan online en zijn via de eigen website hartjeherkenbosch.nl te downloaden.

Met deze levensloopbestendige woning ben je helemaal klaar voor de toekomst! Alle dagelijkse voorzieningen op de begane grond. En daarnaast heeft de woning ook nog veel extra ruimte op de eerste verdieping. Deze bijzondere woning op de kop ligt het de nieuwe straat ‘Oppe Berg’. De tuin is op het zuiden georiënteerd en heeft een eigen oprit voor een auto. Op de erfgrens met het openbaar gebied (aan zijkant en voorzijde) komt een standaard een gazen hekwerk met hedera. Dus meteen netjes geregeld en straks mooi groen.

De woning heeft roodbruin metselwerk met diverse verbijzonderingen. Denk daarbij aan verschillende rollagen en verschillende typen metselwerk. Het dak is een zogenaamde ‘langskap’ en wordt uitgevoerd met grijze keramische dakpannen. De woning heeft op de begane grond standaard een grote slaapkamer en een mooie badkamer. Op de eerste verdieping is ruimte voor 2 extra slaap- of hobbykamers.

Uiteraard is de woning gasloos en voorzien van zonnepanelen. De woning heeft standaard een geďsoleerde inpandige berging. Ook is hier de plek voor de wasmachine en droger. De aansluitingen hiervoor worden hier standaard aangebracht.

Begane grond
De entree is aan de voorkant van de woning. Ook is de keukenruimte aan de voorzijde. Mooi met het zicht op de straat. De grote zijpui geeft een extra dimensie en zorgt voor extra licht in de woning zelf. Het is een goede plek om daar straks gezellig te eten. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer loop je door naar inpandig berging of naar de slaapkamer met eigen badkamer. Via de tuindeur in zijpui loop je ook zo door naar de eigen buitenruimte. Een heerlijke plek om de dag te starten met een kop koffie of juist af te sluiten met een borrel.

Eerste verdieping
Op de verdieping bevindt zich een grote open ruimte waar 2 extra kamers gemaakt kunnen worden. Handig als extra slaap- of logeerruimte of natuurlijk als hobbyruimte. Daarnaast is op de eerste verdieping ook de technische ruimte waar de warmwatervoorziening en de ventilatie unit zijn.

Extra opties
Dat kan. We bieden diverse opties aan voor extra ruimte of meer persoonlijke invulling. Denk daarbij aan een uitbouw van de slaapkamer en een dakkapel. Maar ook een andere pui is mogelijk. Wil je dubbele tuindeuren of een schuifpui? Of een carport of een grote berging? Het kan allemaal.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten