Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Welkom bij Hartje Herkenbosch!

De verkoop van de woningen is gestart! Alle verkoopdocumenten staan online en zijn via de eigen website hartjeherkenbosch.nl te downloaden.

Met deze semi vrijstaande en levensloopbestendige woning ben je helemaal klaar voor de toekomst! Met alle dagelijkse voorzieningen op de begane grond is het fijn wonen. En daarnaast heeft de woning ook nog veel extra ruimte op de eerste verdieping. De mooie woning ligt het de nieuwe straat ‘Oppe Berg’. De tuin is op het oosten georiënteerd en ter plaatse van de brede oprit is er ruimte voor een auto. Op de erfgrens (zijkant met bouwnummer 12 komt standaard een gazen hekwerk met hedera. Dus meteen netjes geregeld en straks mooi groen.

De woning heeft roodbruin metselwerk met diverse verbijzonderingen. Denk daarbij aan verschillende rollagen en verschillende typen metselwerk. Het dak is een zogenaamde ‘langskap’ en wordt uitgevoerd met grijze keramische dakpannen. De woning heeft op de begane grond standaard een grote slaapkamer en een mooie badkamer. Op de eerste verdieping is ruimte voor 2 extra slaap- of hobbykamers.

Uiteraard is de woning gasloos en voorzien van zonnepanelen. De woning heeft standaard een (geďsoleerde) inpandig ruime berging. Ook is hier de plek voor de wasmachine en droger. De aansluitingen hiervoor worden standaard aangebracht.

Begane grond
De entree is aan de voorkant van de woning. Ook is de keukenruimte aan de voorzijde. Mooi met het zicht op de straat. Het zijraam geeft een extra dimensie en zorgt voor extra licht in de woning zelf. Het is een goede plek om daar straks gezellig te eten. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Daar kun je ook doorlopen naar de slaapkamer met eigen badkamer. Of zo naar de inpandige royale berging. Via de tuindeur in woonkamer loop je ook zo door naar de eigen buitenruimte. Een heerlijke plek om de dag te starten met een kop koffie of juist af te sluiten met een borrel.

Eerste verdieping
Op de verdieping bevindt zich een grote open ruimte waar 2 extra kamers gemaakt kunnen worden. Handig als extra slaap- of logeerruimte of natuurlijk als hobbyruimte. Daarnaast is op de eerste verdieping ook de technische ruimte waar de warmtepomp en de ventilatie unit zijn.

Extra opties
Dat kan. We bieden diverse opties aan voor extra ruimte of meer persoonlijke invulling. Denk daarbij aan een uitbouw en een dakkapel. Maar ook een andere achterpui is mogelijk. Wil je dubbele tuindeuren of een schuifpui. Het kan allemaal.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten