Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Welkom bij Hartje Herkenbosch!

De verkoop van de woningen is gestart! Alle verkoopdocumenten staan online en zijn via de eigen website hartjeherkenbosch.nl te downloaden.

Met deze levensloopbestendige woning ben je helemaal klaar voor de toekomst! Met alle dagelijkse voorzieningen op de begane grond is het fijn wonen. En daarnaast heeft de woning ook nog veel extra ruimte op de eerste verdieping. Deze woning ligt aan de nieuwe straat ‘Oppe Berg’. De tuin is op het westen georiënteerd en de brede oprit biedt ruimte voor een auto. Aan de achterzijde op de grens met de bestaande buren komt een nieuwe gemetselde tuinmuur.

De woning heeft roodbruin metselwerk met diverse verbijzonderingen. Denk daarbij aan verschillende rollagen en verschillende typen metselwerk. Het dak is een zogenaamde ‘langskap’ en wordt uitgevoerd met grijze keramische dakpannen. De woning heeft op de begane grond standaard een grote slaapkamer en een mooie badkamer. Op de eerste verdieping is ruimte voor 2 extra slaap- of hobbykamers.

Uiteraard is de woning gasloos en voorzien van zonnepanelen. De woning heeft standaard een (geďsoleerde) inpandig ruime berging. Ook is hier de plek voor de wasmachine en droger. De aansluitingen hiervoor worden standaard aangebracht.

Begane grond
De entree is aan de voorkant van de woning. Aan deze zijde bevindt zich ook de keukenruimte. Het voorraam zorgt voor mooi zicht op de straat. Het zijraam geeft een extra dimensie en zorgt voor extra licht in de woning zelf. Het is een goede plek om daar straks gezellig te eten. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer loop je door naar de slaapkamer met eigen badkamer of naar de inpandige royale berging. Via de tuindeur in woonkamer ga je naar de eigen buitenruimte. Een heerlijke plek om de dag te starten met een kop koffie of juist af te sluiten met een borrel.

Eerste verdieping
Op de verdieping bevindt zich een grote open ruimte waar 2 extra kamers gemaakt kunnen worden. Handig als extra slaap- of logeerruimte of natuurlijk als hobbyruimte. Daarnaast is op de eerste verdieping ook de technische ruimte waar de warmwatervoorziening en de ventilatie unit zijn.

Extra opties
Dat kan. We bieden diverse opties aan voor extra ruimte of meer persoonlijke invulling. Denk daarbij aan een uitbouw en een dakkapel. Maar ook een andere achterpui is mogelijk. Wil je dubbele tuindeuren of een schuifpui? Het kan allemaal.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten