Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

Welkom bij Hartje Herkenbosch!

Deze twee-onder-een-kap woning vormt samen met bouwnummer 12 ‘de entree’ van de nieuwe straat ‘Oppe Berg’. De tuin is op het noordwesten georiënteerd en ter plaatse van de oprit is ruimte voor twee auto’s naast elkaar. Op de erfgrens met het openbaar gebied komt standaard een gazen hekwerk met hedera. Dus meteen netjes geregeld en straks lekker groen.

De woning heeft roodbruin metselwerk met diverse verbijzonderingen. Denk daarbij aan rollagen en verschillende vormen metselwerk. Het dak is een zogenaamde ‘langskap’ en wordt uitgevoerd met grijze keramische dakpannen. De woning heeft op de eerste verdieping standaard 2 grote slaapkamers en een fijne badkamer. Op de tweede verdieping is ruimte voor 2 extra kamers.

Deze woning is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar comfort en veel ruimte. Uiteraard is de woning gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De woning heeft standaard een houten (ongeďsoleerde) berging.

Begane grond
De entree is aan de voorkant van de woning. Aan deze zijde bevindt zich ook de keukenruimte. Het voorraam zorgt voor mooi zicht op de straat. Het zijraam geeft een extra dimensie en zorgt voor extra licht in de woning zelf. Het is een goede plek om daar straks gezellig te eten. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning waar je via de tuindeur zo doorloopt naar de tuin. Een heerlijke plek om de dag te starten met een kop koffie of juist af te sluiten met een borrel. Nog even een momentje voor jezelf.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een inloopdouche en optioneel een ligbad. Door de vele raampartijen geniet je op deze verdieping optimaal van het daglicht.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is standaard een grote open ruimte, maar deze zolder biedt voldoende ruimte voor nog twee extra kamers en een aparte ruimte waar je de wasmachine en droger kunt onderbrengen.

Extra opties
Dat kan. We bieden diverse opties aan voor extra ruimte. Denk daarbij aan een grotere (gemetselde) berging, een uitbouw en een dakkapel. Maar ook een andere achterpui is mogelijk. Wil je dubbele tuindeuren of een schuifpui? Het kan allemaal. Een aantal optiemogelijkheden hebben wij alvast uitgewerkt en tref je onder de downloads op hartjeherkenbosch.nl aan.

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten