Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR; BEDRIJFSRUIMTE VAN 143 M² VERDEELD OVER TWEE ETAGES.

Deze multifunctionele bedrijfsruimte van totaal 143 m², onderdeel uitmakend van een bedrijvenverzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘Spickerhoven’, op zeer korte afstand van het centrum van Roermond alsmede diverse op- en afritten van snelwegen en wordt te huur aangeboden.

OMGEVING:
Dit fraaie kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein “Spickerhoven” aan de rand van Roermond. Het centrum van Roermond is op circa 2,5 kilometer afstand gelegen. Roermond beschikt over ruim voldoende voorzieningen ten aanzien van detailhandel, dienstverlening, lokale overheid en onderwijs. De stand is goed te noemen. De belendingen bestaan voornamelijk uit bedrijfsobjecten en de wijk “Hoogvonderen” met woonbebouwing.
Roermond heeft een bovenregionaal en zelfs grensoverschrijdend verzorgingsgebied, mede veroorzaakt door het Designer Outlet Center en het Retail Park.

BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen aan de oostelijke rand van Roermond. De op-/en afritten van de A73 richting Venlo-Nijmegen en Maasbracht-Maastricht ligging op enkele kilometers afstand en zijn goed te bereiken via de Sint Wirosingel, welke tevens aansluit op de N280 richting Weert en Dusseldorf (Duitsland). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ca. 5 loopminuten. Het treinstation van Roermond ligt op 10 fietsminuten.

INDELING:
Begane grond
Entree middels de deur welke toegang geeft tot de ontvangsthal of via de elektrisch bedienbare poort in de bedrijfsruimte.
De bedrijfsruimte is circa 74,4 m² groot en is voorzien van een gevlinderde betonvloer, TL-verlichting, keukenblok met wasmachine aansluiting en modern toilet

Eerste verdieping
Ook op de eerste verdieping is een laminaatvloer aangebracht in de open werkruimte van circa 68,6 m².
Er zijn radiatoren aanwezig alsmede een lichtstraat, systeemplafond met TL-armaturen en een plafondunit airconditioning. Een keurig keukenblok met natuurstenen aanrechtblad, bergkasten, boiler en koelkast is tevens in de open ruimte gesitueerd.
De ramen aan de voorzijde van de ruimte zorgen tevens voor de nodige daglichttoetreding.

ALARM + DOORMELDING MELDKAMER:
Servicekosten van 17,50 per maand excl. BTW

BESTEMMING:
Volgens het vigerende bestemmingsplan “Maasniel” is de huidige enkelbestemming “Bedrijfsdoeleinden B”.

BESCHIKBARE METRAGE VVO
Begane grond: bedrijfshal: ca. 74,4 m²;
1e verdieping: te maken kantoor of opslag: ca. 68,6 m²;
Totaal beschikbaar: ca. 143 m²

HUURPRIJS
€ 1.150,-- per maand excl. BTW

PARKEREN:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.
Tevens zijn er in de omgeving diverse openbare parkeerplaatsen.

ZEKERHEIDSTELLING:
3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst op basis van standaard ROZ (BW 7:230a)

AANVAARDING:
Per 1 januari 2024

OPLEVERING:
Huidige staat ‘as is’.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten