Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: HISTORISCH SINGEL TENANT KANTOORGEBOUW TURNKEY, ALSMEDE 6 EIGEN PARKEERPLAATSEN GELEGEN BINNEN DE SINGELRING VAN ROERMOND.

Bent u op zoek naar een uniek kantoor met karakter, moderne faciliteiten en een toplocatie? Dit prachtige monumentale kantoorgebouw, gelegen binnen de singelring van Roermond, biedt het allemaal. Met een verhuurbaar vloeroppervlak van 250 m² vvo is dit gebouw ideaal voor een enkel bedrijf dat waarde hecht aan een stijlvolle en centraal gelegen werkomgeving. De stijlvolle afwerking en de mogelijkheid om inspraak te hebben in de verbouwing van het pand zorgen ervoor dat je deze ruimte helemaal naar eigen wens kunt inrichten.

FACILITEITEN
Naast de eigen kantoorruimte kun je als huurder gebruikmaken van de vergaderruimtes in het nabijgelegen Ondernemershuis. Dit biedt extra flexibiliteit voor grotere bijeenkomsten, presentaties of trainingen, zonder dat je zelf extra kantoorruimte hoeft te huren.
Bovendien zijn er voor elektrische auto's laadplaen aanwezig. 

LIGGING:
Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Door de eeuwen heen was Roermond Hanzestad, hoofdstad van het Overkwartier van Gelre en nu nog bisschopsstad van Limburg. De stad heeft een beschermd stadsgezicht en is rijk aan monumenten.

BEREIKBAARHEID:
Het is gesitueerd in (hartje) centrum van Roermond en is tevens via de lokale en regionale wegen goed bereikbaar. Het centraal trein- en busstation is op ca. 500 meter afstand gelegen.

OPPERVLAKTE VVO
Begane grond ca.: 125 m²
Eerste verdieping ca. 125 m²

OPLEVERING
-Turn-key

HUURPRIJS
Kantoor: € 36.000,-- per jaar excl. BTW
Parkeerplaatsen € 840,-- per jaar excl. BTW

SERVICEKOSTEN
In overleg.

Huurtermijn:
Vijf (5) jaren.

Verlengingstermijn:
Vijf (5) jaren.

Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Huurindexering:
De huurprijs van dit kantoorpand zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de nodige aanvullingen.

Meer informatie:
Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten