Menu Menu

Roermond
Schoenmakersstraat 10

€ 1.500,- per maand

Beschrijving

TE HUUR: MIDDEN IN HARTJE ROERMOND, GELEGEN IN DE ZIJSTRAAT VAN DE VARKENSMARKT A1 BIEDEN WIJ DEZE MARKANTE WINKEL AAN.

Dit object is per direct aanvaardbaar. De winkelruimte is verdeeld over meerdere bouwlagen, waarvan enkel aan de begane grond een huurwaarde is toegekend. De bovenverdiepingen zijn thans vrijwel niet begaanbaar. Vanwege de grote glaspartijen is er veel toetreding van daglicht- en exposuremogelijkheid aan de Schoenmakersstraat.

Onderhavig object is voor een wijd scala aan retailers geschikt, of eenvoudig geschikt te maken. Het verhuurbaar vloeroppervlak op de begane grond bedraagt circa 72 m² + 12 m². Het object beschikt over een ingang, een afgescheiden opslagvertrek, een toilet en een keukenblok. Op de verdiepingen ca. 35 m² + ca. 21 m² is opslagruimte aanwezig.

Ligging:
In het centrum van Roermond, op loopafstand van de Markt, het Roercenter en het Designer Outlet. De vestiging van H&M en Hunkemöller alsmede enkele lokale (kleding)winkels zijn in de straat gevestigd. De binnenstad van Roermond is een kwalitatief hoogstaand winkelgebied, gewild bij zowel ondernemingen met en plaatselijke achtergrond als (inter)nationale spelers. Momenteel zijn er een aantal landelijke ketens gevestigd in de binnenstad. De bereikbaarheid van deze locatie is als goed te kwalificeren, de herkenbaarheid van deze locatie is eveneens groot.

PARKEREN:
Roermond beschikt over diverse parkeergarages en openbare parkeerplekken op ca. 50 m afstand.

HUURPRIJS
EUR 18.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPERIODEN
In nader overleg te bepalen.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum

AANVAARDING
Per direct mogelijk.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

INDEXATIE
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs - indexcijfer volgens de CPI
(consumentenprijsindex) reeks CPI alle Huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het (CBS).

Huurovereenkomst:
De huur en verhuur zullen worden vastgelegd in een schriftelijke huurovereenkomst op basis van het model van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 - 335 225


kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
Beeldmerk Jack Frenken

Dit is hét moment

Heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht!

× Sluiten