Bel ons
Menu Menu

Beschrijving

TE HUUR: TURNKEY BEDRIJFSRUIMTES MET KANTOREN VARIEEREND IN GROOTTE VAN 2.051 TOT 14.500 M2 GELEGEN IN ROERMOND.

Deze opvallende multifunctionele bedrijfspanden worden in 5 delen gefaseerd gebouwd. De bouw van de eerste fase begint in 2024. De panden bevinden zich op een prominente locatie langs een doorgaande weg. Het biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven, zoals de opslag van bedrijfswagens en de inrichting van een showroom op de begane grond. De grote glazen kozijnen zorgen voor veel natuurlijk licht in het interieur. Bezoekers kunnen gebruikmaken van voldoende bewaakte parkeermogelijkheden. Het totale vloeroppervlak van de gebouwen beslaat ongeveer 14.500 m² en bestaat uit 5 panden, variërend in grootte van 2.051 m² tot 2.614 m². Door gebruik te maken van verdiepingsvloeren kan de beschikbare vloeroppervlakte naar wens worden verdubbeld. Daarnaast is het mogelijk om de panden onderling te koppelen en zo een grotere ruimte te creëren.

LOCATIE
De bedrijfspanden zijn gelegen op een uitstekende locatie aan Oosttangent 2, op het bedrijventerrein in Roermond. Het terrein is gunstig gelegen nabij een op- en afrit van de A73, die verbinding biedt naar Venlo/Nijmegen, evenals indirecte toegang tot de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A52 richting Mönchengladbach/Düsseldorf/Ruhrgebied. Het bedrijventerrein huisvest verschillende gerenommeerde distributiecentra, waaronder die van UPS, Aldi, Rockwool en DHL.

Daarnaast biedt het bedrijventerrein directe toegang tot het prachtige natuurgebied Driestruik, waar bezoekers kunnen genieten van ontspannende wandelpaden en een groene omgeving. Dit zorgt voor een aangename balans tussen werk en natuur in de directe omgeving van het bedrijfspand.

BESTEMMINGSPLAN
Het object kent de bestemming ‘Bedrijventerrein’ binnen het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinzone Roerstreek. Het vestigen van bedrijfsactiviteiten binnen de categorie 1 tot en met 3.1 van de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten is op deze locatie toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Oppervlakte perceel: 20.500 m²;
Draagkracht vloer begane grond: 1500 kg/m²;
Draagkracht verdiepingsvloer 250 kg/m²;
Gevelisolatie Rc = 4.5 m²K/W;
Isolatie waarde vloer: Rc = 3.5 m²K/W;
Dakisolatie waarde Rc = 6.0 m²K/W;
Te verwachten energielabel A/A+;
Stroomvoorziening: 3 x 25 ampère (verzwaren mogelijk tot 3×80 ampère);
Elektrisch verwarmen;
Alarmsysteem bij oplevering;
Inrichting naar wens;
Blusvoorziening conform bouwbesluit;
Airconditioning: optioneel;
Dakbedekking en dak last afgestemd op plaatsing zonnepanelen;
Hoogwaardig HR+++ (triple) isolatieglas;

INTERIEUR
Vrije hoogte bedrijfshal 11.5 meter;
Vloer: begane grond afgewerkt als gevlinderde betonvloer;
Inrichting kan worden afgestemd op wensen van huurder;
Luchtverversing: in overleg;
Verlichting: LED- verlichting (in overleg);
Geïsoleerde scheidingswand tussen kantoor en bedrijfshal;
De trappen naar het kantoor worden uitgevoerd in staal

AANVAARDING
In overleg

HUURPRIJS
Nader overeen te komen

WAARBORGSOM:
bestaande uit 2 maanden huur en servicekosten vermeerderd met 21% btw

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens, 2015 = 100) zoals gepubliceerd door het CBS.

HUUROVEREENKOMST:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor de Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM),model 2015.

INFORMATIE:
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer D. Weyers
T: 0475-335225

heeft u een vraag of opmerking? Stuur ons
een bericht!

× sluiten